Kinderhoroscoop Vissen: dit kind heeft een grote fantasie

Kinderhoroscoop Vissen: dit kind heeft een grote fantasie Kinderhoroscoop Vissen: dit kind heeft een grote fantasie Kinderhoroscoop Vissen: dit kind heeft een grote fantasie

Als er een baby wordt geboren, krijgt hij of zij zonnekracht mee. Die kracht wordt beïnvloed door het sterrenteken waaronder het kindje op de wereld is gekomen. Met deze kinderhoroscoop van Vissen kun je als ouder(s) je kind helpen om voluit te leren leven met de karaktereigenschappen die bij het Vissenkind horen.

Vissen heeft een levendige fantasie. Die fantasie is zowel een enorme kracht als een lastig punt. Er zit een enorme creativiteit achter. Spoken, monsters en elfjes bestaan voor kleine Vissen haast echt, waardoor hij of zij meer dan andere kinderen last kan hebben van angsten. Zeggen dat het niet bang hoeft te zijn omdat monsters niet bestaan, helpt niet. Je kunt beter samen met je kind fantaseren dat het superkrachten heeft, waarmee het die monsters kan wegjagen.

Realiteit en fantasie

Soms is de realiteit van Vissen zo vermengd met de fantasie dat het leugens vertelt, waardoor je boos wordt. Dan raakt de gevoelige Vissen enorm overstuur en kan het de volgende keer nog vreemdere verhalen vertellen, om maar te voorkomen dat je opnieuw boos wordt. Dat werkt als een negatieve spiraal. De kunst is dat je Vissen een veilig gevoel geeft. Het moet de waarheid kunnen vertellen zonder dat je boos wordt. Dat helpt hem later in het leven om eerlijk te zijn en voor zichzelf op te komen.

Meer lezen?

  • Hier lees je alle andere kinderhoroscopen
  • Astrologiefanaat? Ontdek je Keltische boomhoroscoop
  • Ontdek jouw totemdier, en wat dit voor jou betekent
Volgend artikel
Kinderhoroscoop Waterman: dit kind is een charmante grappenmaker
Kinderhoroscoop Waterman: dit kind is een charmante grappenmaker