Kinderhoroscoop Waterman: dit kind is een charmante grappenmaker

Kinderhoroscoop Waterman: dit kind is een charmante grappenmaker Kinderhoroscoop Waterman: dit kind is een charmante grappenmaker Kinderhoroscoop Waterman: dit kind is een charmante grappenmaker

Zodra je wordt geboren krijg je levensenergie van de zon mee. Deze energie wordt ook beïnvloed door het sterrenbeeld waaronder je bent geboren. Het kind onder het teken Waterman heeft volgens deze kinderhoroscoop emotionele geborgenheid nodig. Help als ouder(s) je Waterman-kind te laten stralen.

Het grappige van een Waterman-kind is dat je het bijna niet kunt op te voeden, dat doet het zelf. En jou erbij. Het denkt overal over na, heeft altijd een antwoord klaar en begrijpt feilloos hoe de wereld in elkaar steekt, dus meestal valt er niets tegenin te brengen. Heeft het een keer ongelijk, dan zal het dat niet snel toegeven.

Toonbeeld van zelfvertrouwen

Een kleine Waterman opvoeden is vooral een kwestie van verleiden. Zodra je het probeert te sturen, gaat het dwarsliggen. Bovendien is het met zijn/haar originele invallen en humor altijd zo charmant, dat het lastig is om streng of boos te zijn. Ook zal het niet snel iets echt ‘verkeerds’ doen. Toch is het opletten geblazen, want Waterman heeft wel degelijk behoefte aan emotionele geborgenheid. Alleen is het jouw taak als ouder om uit te puzzelen: wanneer dan. Lukt je dat, dan is de volwassen Waterman een toonbeeld van zelfvertrouwen, ook al is hij/zij anders dan de anderen.

Meer lezen?

Volgend artikel
Horoscoop Ram: in september vraagt je lichaam om aandacht
Horoscoop Ram: in september vraagt je lichaam om aandacht