Kinderhoroscoop Stier: een wereld vol geur, kleur en smaak

Kinderhoroscoop Stier: een wereld vol geur, kleur en smaak Kinderhoroscoop Stier: een wereld vol geur, kleur en smaak Kinderhoroscoop Stier: een wereld vol geur, kleur en smaak

Als er een baby wordt geboren, krijgt hij of zij zonnekracht mee. Die kracht wordt beïnvloed door het sterrenteken waaronder het kindje op de wereld is gekomen. Als het kind die kracht laat schijnen, zal het leren om vol vertrouwen in het leven te staan. Met de kinderhoroscoop van Stier kun je als ouder(s) je kind helpen om voluit te leren leven.

De jonge Stier

Een kleine Stier beleeft de wereld via zijn zintuigen en voelt zich aangetrokken tot alles wat mooi is en lekker en zacht. Het verzamelt smaken en geuren en kan daarin al veel meer onderscheid maken dan andere kinderen van zijn of haar leeftijd. Probeer een kleine Stier niet te laten eten wat het niet lust maar geef het de ruimte om naar zijn of haar eigen instincten te luisteren.

Verandering

De Stier kan ook wat angstig zijn als er veranderingen aankomen. Een nieuwe school, een verhuizing, dat is eerder een bedreiging dan een avontuur. De jonge Stier kan dan echt heel erg dwars zijn. Dan doe je er als ouder goed aan om een Stier deze emoties op zijn of haar eigen tempo te verwerken. Pogingen om het verdriet weg te praten of te bagatelliseren lopen uit op nog meer drama. Het Stier-kind ontwikkelt zich het beste als het de boodschap krijgt dat het mag zijn wie hij of zij is.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Het is volle maan in Waterman
Het is volle maan in Waterman