Maagd? In augustus krijg je de erkenning die je verdient

Maagd? In augustus krijg je de erkenning die je verdient Maagd? In augustus krijg je de erkenning die je verdient Maagd? In augustus krijg je de erkenning die je verdient

De maand augustus zal in het begin nog wat onbevredigend aanvoelen, lieve Maagd. Gelukkig zal dat, vanaf het moment dat Mercurius in het teken Leeuw staat, veranderen. Dan geniet je volop van jouw moment in de spotlight.

Op het podium

Net als voor Tweelingen geldt dat Maagd pas voluit gaat genieten van de mooie energie in augustus, na de 12e, als Mercurius het teken Leeuw binnengaat. Dan krijg je de kans om te laten zien waartoe je allemaal in staat bent. Dat zal zich waarschijnlijk afspelen in de sfeer van je werk. Daar zal je mogelijk erg blij mee zijn, want de laatste tijd kun je weleens het gevoel hebben gehad dat je niet voldoende erkenning hebt gekregen voor je prestaties. Zelfs als je zeker wist dat je iets geweldigs had gedaan of gemaakt, leek het alsof je omgeving lauw reageerde of gewoon te druk was om te zien hoe hard jij je best had gedaan. Maar in de tweede helft van augustus ben je niet langer onzichtbaar; je neemt je plek in op het podium, achter het grootste bureau of voor de groep.

Mooie wereld

Maagd is in augustus niet alleen betrokken bij het werk, maar ook bij de planten en de dieren, al het kleine dat leeft en onze liefde of zorg nodig heeft. Je inzet voor de wereld om ons heen is ook iets waarmee jij respect afdwingt of wat anderen opvalt. Misschien kun jij je opwerpen als influencer voor een bij-vriendelijker wereld of dergelijke.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
In augustus staat jouw aura in vuur en vlam, Weegschaal
In augustus staat jouw aura in vuur en vlam, Weegschaal