In augustus staat jouw aura in vuur en vlam, Weegschaal

In augustus staat jouw aura in vuur en vlam, Weegschaal In augustus staat jouw aura in vuur en vlam, Weegschaal In augustus staat jouw aura in vuur en vlam, Weegschaal

In augustus is Weegschaal gezegend met een speciale schittering. Je straalt als nooit tevoren en vooral bij je geliefde zal dit niet onder stoelen of banken geschoven worden. Hij of zij zal alle aandacht op jou vestigen. 

Achter de wolken schijnt de zon

Weegschaal is een kind van de planeet Venus. Je voelt je echt stralend als Venus in augustus in het teken Leeuw staat. Iets dat vooral je partner of je geliefde opvalt, een soort speciale schittering maakt jou voor hem of haar bijzonder aantrekkelijk. Alsof je aura in vuur en vlam staat en je geliefde de enige is op de wereld die dat kan zien. Deze mooie energie heeft ook een minpuntje: je kunt extra heftig reageren als je partners aandacht even is afgeleid door iets of iemand anders. Dan voel je je als een klein kind dat in de steek wordt gelaten door zijn of haar vader of moeder. Maar dergelijke gevoelens gaan weer net zo snel als ze gekomen zijn. Even later breekt de zon weer door.

Contacten leggen

Single? Dan is het goed om deze periode te gebruiken om contact te leggen met potentiële partners. Misschien merk je ook al dat je in the mood bent, maar door een single event te bezoeken of je open te stellen voor een date, voeg je de daad bij de mood. Zo optimaliseer jij de kans op een ontmoeting met de liefde die je leven een prachtige wending kan geven.

Meer lezen over de sterren?

Sta jij in augustus open voor de liefde, weegschaal?

Volgend artikel
Het is nieuwe maan in Leeuw
Het is nieuwe maan in Leeuw