Maagd? In augustus gooi jij het roer drastisch om

Maagd? In augustus gooi jij het roer drastisch om Maagd? In augustus gooi jij het roer drastisch om Maagd? In augustus gooi jij het roer drastisch om

Als Maagd ervaar je soms dat je verstrikt kunt raken in je eigen leefregels en duizend-en-een andere dingen die ook nog moeten. De laatste tijd kan dat zo sterk zijn geworden, dat al die kleine ‘moetjes’ ten koste kunnen gaan van je levensvreugde en flexibiliteit.

Hoe vaak gebeurt het niet dat je een spontaan voorstel van vrienden afwijst omdat je moet trainen, smoothies drinken of iets anders schijnbaar belangrijks? Klinkt dit voor jou herkenbaar? In augustus gooi je het roer drastisch om. Je zult veel vrijheid ervaren wanneer je je vaste stramien los weet te laten.

Doorbreek vaste patronen

In augustus is het tijd om je vaste leefregels op zijn kop te zetten, in opstand te komen tegen je eigen regime. Dat kan best een beetje eng zijn, maar al snel merk je dat deze frisse wind hard nodig was. Je voelt weer de spunk, het avontuur. En gek genoeg brengt dat op het gebied van je werk de nodige inspiratie en pret. Je krijgt er weer ontzettende lol in.

Maar je moet het wel echt helemaal zelf doen. Er is niemand die je helpt of die van buitenaf voor verandering zorgt. Het gaat erom dat je met een eerlijke blik kijkt naar jezelf en al die mini-neuroses die je jezelf hebt aangepraat. Het cultiveren van een paar ervan is best charmant. Maar door die lange lijst moet een dikke streep.

Je zult merken als  je met een kritische blik naar je patronen kijkt en deze bijschaaft je leven veel gemoedelijker zal verlopen.

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Meer lezen?
Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken.

Volgend artikel
Weegschaal: deze maand word je eindelijk wat milder voor jezelf (en voor anderen)
Weegschaal: deze maand word je eindelijk wat milder voor jezelf (en voor anderen)