Weegschaal: deze maand word je eindelijk wat milder voor jezelf (en voor anderen)

Weegschaal: deze maand word je eindelijk wat milder voor jezelf (en voor anderen) Weegschaal: deze maand word je eindelijk wat milder voor jezelf (en voor anderen) Weegschaal: deze maand word je eindelijk wat milder voor jezelf (en voor anderen)

De bevrijdende invloed van Mars in Waterman openbaart zich bij jou op het gebied van je creativiteit, je kinderen en je hartchakra.

Zijn er zaken die je te streng of te star benadert, dan kun je merken dat je daar ineens helemaal geen zin meer in hebt. Of het nu de strenge kleurenschema’s zijn die je gebruikt als je schildert, of de vaste bedtijden die je je kinderen oplegt, je beseft spontaan dat je het niet zo zwaar hoeft te nemen. Deze maand ontdek je wat milder voor je zelf te zijn.

Er kan en mag zoveel meer. Wanneer je dit los weet te laten zul je merken dat je je veel meer ontspannen voelt. Geef het vooral wel even de tijd om los te komen van je eigen ‘regels.’

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Hoe je dit kunt creëren?

Door jezelf (en anderen) de ruimte te geven, gaat je creativiteit keihard stromen. Je krijgt spontaan de meest geweldige ideeën en je hebt de energie om ze ook uit te werken. Door je kinderen wat meer ruimte te geven laten ze jou zien dat ze het prima zelf kunnen. En dat is een krachtige bevestiging voor jou als moeder.

Het laat jou zien dat je het goed hebt gedaan. Zowel jij als je kinderen winnen aan zelfvertrouwen als je de teugels een beetje laat vieren.

Keep this in mind

Let op: misschien wil je heel impulsief alles in één keer drastisch omgooien, maar het is beter is om het nieuwe geleidelijk te introduceren.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen? Dan verandert er deze maand een hoop in je thuissituatie
Schorpioen? Dan verandert er deze maand een hoop in je thuissituatie