Schorpioen? Dan verandert er deze maand een hoop in je thuissituatie

Schorpioen? Dan verandert er deze maand een hoop in je thuissituatie Schorpioen? Dan verandert er deze maand een hoop in je thuissituatie Schorpioen? Dan verandert er deze maand een hoop in je thuissituatie

In augustus wil er een frisse wind waaien door jouw thuisbasis. Als Schorpioen vind je dat niet makkelijk want je bent gesteld op je veiligheid, maar toch voel je dat je het initiatief moet nemen om ‘thuis’ dingen te veranderen.

Misschien kies je voor een snelle en opmerkelijke verandering in je woonsituatie. Misschien geef je op een andere manier je bestaande zekerheden op, doordat je gaat samenwonen, of doordat je jezelf openstelt voor een nieuw gezinslid.

Het brengt vrijheid

Ook al is de verandering misschien wat eng, de keus die je zo bewust maakt, voelt al snel als een bevrijding. Misschien ervaar je in een nieuw huis meer privacy, of wil je meer ruimte. Of wie weet ontdek je op een andere plek een nieuw soort verbondenheid, een nieuwe familie, die niet berust op een bloedband maar op geestelijke verbondenheid.

Misschien ontdek je dat je een dure verbouwing niet langer hoeft uit te stellen, omdat je het ook zelf kunt doen. Of je ontdekt – paradoxaal – dat samenwonen je bevrijdt van de irreële angst je autonomie te verliezen.

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

De verandering brengt je meer dan je van tevoren dacht

De vrijheid kan veel gezichten hebben, maar je beseft al snel: ik was ontzettend toe aan verandering. Huis en haard voelt – nadat je eenmaal gewend bent aan het nieuwe – meer thuis dan ooit. De verandering geeft je weer genoeg adem, waardoor je uiteindelijk barst van energie.

Meer lezen?
Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken.

Volgend artikel
Dit is je grote horoscoop voor augustus
Dit is je grote horoscoop voor augustus