Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor april 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor april 2024

‘Aprilletje zoet heeft nog weleens een witte hoed’, zei men vroeger over deze onvoorspelbare maand. Niet alleen wat het weer betreft kan de Ram-maand onvoorspelbaar zijn… Of zou de vredige planeet Venus in het teken Ram daar nu verandering in brengen?

Maandhoroscoop april 2024: Leeuw

Een vurige Venus in de zone van reizen en studeren is voor Leeuw een droom die uitkomt. Een droom die je in de gelegenheid stelt om je geest te verrijken terwijl je lui achteroverleunt (denk strandstoel of deckchair). Je trekt vanzelf de ervaringen aan die hierbij behulpzaam kunnen zijn. Had je altijd al een fascinatie voor kunstgeschiedenis, dan is dit het moment om er iets mee te doen. Een mooie kunstreis maken door Italië bijvoorbeeld, maar je zou ook een inspirerend kunstboek kunnen ontdekken dat voor jou de weg opent naar meer. Misschien versterkt zo’n ervaring zelfs je eigen artistieke aspiraties.

En omdat Venus ook betrekking heeft op de liefde, zou je onderweg, tijdens zo’n ver avontuur, iemand kunnen ontmoeten met wie het méér dan alleen maar klikt. Natuurlijk, niet elke Leeuw wordt in april verliefd, maar als het jouw tijd is, geef dan vooral onderweg, in het buitenland of in de buurt van een universiteit, je ogen de kost.

Je voelt daarnaast dat je je eigen overtuigingen en visie wilt verdedigen. Dankzij Venus doe je dat op een charmante en vriendelijke manier en dat werkt veel beter dan ‘recht door zee’. Die ervaring kon weleens een eyeopener zijn.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou