Ram, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Ram, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Ram, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Ram, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Ram

Van alle mensen heb jij het meeste plezier van de positieve planeetstanden in de maand augustus. Jupiter staat sowieso de hele zomer in het teken Ram, wat ervoor zorgt dat je bij al je wensen steun krijgt van deze fijne planeet. Ook als het toch even tegenzit. Problemen lopen af met een sisser.

Het vuurteken Leeuw is jou bovendien van nature goedgezind, dus als er iets bijzonders is dat je dit jaar tot stand wilt brengen, als je ergens aandacht voor wilt of als je een bijzondere vakantiereis wilt maken… Ga je gang! Voel hoe de energie van de zon jouw innerlijke vuur aanwakkert en ervoor zorgt dat je borrelt van levenslust.

Jouw sprankelende personality trekt veel vrienden en bewonderaars aan. En misschien zelfs een nieuwe liefde. Op festivals en feesten voel je dat je leeft, dat je deel uitmaakt van een community van vrije, enthousiaste mensen. Misschien is er ook de verleiding om wat meer te eten en te drinken, maar zolang je in beweging blijft, is dat geen probleem. Zoek vormen van beweging op die meer gaan over plezier dan over prestatie. Dansen op opzwepende muziek bijvoorbeeld. Dan kan er een trance ontstaan waardoor je eindeloos kunt doorgaan.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent