Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2022

In augustus worden we uitgenodigd om de kwaliteiten van het teken Leeuw in onszelf te herkennen. Om te stralen, van het leven te genieten en uitdrukking te geven aan creativiteit en plezier. Ieder op onze eigen manier. Kwaliteiten die nog eens extra worden uitvergroot door de inbreng van geluk- en reisplaneet Jupiter.

Maandhoroscoop augustus 2022: Steenbok

De zon in het teken Leeuw heeft voor jou veel verrassingen, maar die liggen diep verborgen in je hart. Als je moeite doet om ze op te graven, dan ontstaat er een schat aan mogelijkheden en misschien zelfs een compleet transformatieproces waaruit je herboren tevoorschijn komt. Het gaat erom dat je de waarheid over jezelf in de ogen kijkt en dat je die aan de wereld laat zien.

Misschien is er angst voor afwijzing of schaamte, maar je zult zien dat je veel waardering krijgt als je over de drempel stapt. En dat er niets is om je voor te schamen, eerder om trots op te zijn. Bovendien kan dit proces ervoor zorgen dat je ontdekt dat je graag anderen zou helpen die met een vergelijkbare ‘donkere kant’ van zichzelf worstelen. Misschien vind je zelfs een nieuwe en originele manier om dit te doen. Een waarbij je gebruik maakt van je eigen inspiratie en zo een soort healing tot stand brengt.

Het belangrijkste is dat je niet bang bent voor de enorme zonnekracht en levensvreugde die hierbij vrijkomt. Steenbok is vaak bang om frivool te zijn of ‘vreemd’ te lijken. En toch, als Steenbok die angst aflegt, is ze op haar (of zijn) allerbest.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent