Boogschutter, in april draait het om financiën

Boogschutter, in april draait het om financiën Boogschutter, in april draait het om financiën Boogschutter, in april draait het om financiën

In april draait het voor jou als Boogschutter om financiën. Loop je achter met betalingen of de boekhouding? Dit is voor jou hét moment om orde op zaken te stellen.

Gezond met geld

In de zone van geld, materie en talenten (kort samengevat als jouw schatkist) vervult Saturnus in april een bijzonder belangrijke rol. Hij kan je helpen bij je financiën door je financiële situatie gezond te maken. Dat kan betekenen dat je rekeningen betaalt of schulden kunt aflossen maar het kan ook zijn dat hij je confronteert met een diep geworteld ‘armoedebewustzijn’ waardoor je soms te voorzichtig bent met geld.

Ga ervoor!

Ook geeft Saturnus je een steun in de rug bij het ontwikkelen van je talenten, de dingen waar je van nature goed in bent, maar die je misschien teveel voor lief hebt genomen, waardoor je er tot nu toe niet voldoende mee hebt gedaan. Dan is niets zo fijn als een sterke Saturnus die zegt: en nu ga je ervoor, nu ga je het doen, oplossen. Het kan ook betekenen dat je voelt dat je moet investeren in jezelf en in je talent.

Keerpunt

Lieve Boogschutter, in april kan er sprake zijn van een keerpunt, maar eerst is het belangrijk om een aantal vragen te beantwoorden. Wees eerlijk: heb je voldoende reserves opgebouwd? Durf je echt in jezelf te investeren en ben je vol vertrouwen dat het lukt (dus niet door tsjakka te roepen)? Dan is de tijd aangebroken om er echt voor te gaan.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Op 10 april gaat Jupiter in retrograde
Op 10 april gaat Jupiter in retrograde