Op 10 april gaat Jupiter in retrograde

Op 10 april gaat Jupiter in retrograde Op 10 april gaat Jupiter in retrograde Op 10 april gaat Jupiter in retrograde

Op 10 april 2019 gaat Jupiter om 7 uur ’s avonds in retrograde in Boogschutter, het teken waar deze geluksplaneet over heerst.

Sinds november 2018 staat Jupiter in Boogschutter, een teken waarin Jupiter zich helemaal in zijn nopjes voelt. Sinds november heb je dan ook mogen genieten van de positieve vibes van Jupiter, op wat voor manier dan ook.

Jupiter gaat over overvloed en expansie, het is een joviale planeet (‘jov’ betekent ‘van Jupiter’) en hij deelt zijn rijkdom graag met anderen. Hij geeft en deelt uit, vertelt sterke verhalen waarin kleine details worden uitvergroot en hij wijst je precies op de aspecten van je leven waar groei mogelijk is.

Jupiter vertrouwt erop dat altijd alles goed komt, hij houdt van risico’s nemen en laat zich niet tegenhouden door ‘ja, maar’ en ‘wat als’-gedachten om zijn dromen te verwezenlijken. Tegenslag of voorspoed, Jupiter gaat door.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Jupiter retrograde

Vaak zien we retrogrades als perioden van onrust, complicatie, opschudding en catastrofe. Maar met Jupiter’s retrograde in Boogschutter hoef je je geen zorgen te maken over ellende. In tegendeel, ook in retrograde blijft Jupiter joviaal en expansief.

In deze periode wijst hij je op de lessen die je de afgelopen maanden hebt mogen leren, maar waar je de vruchten nog niet van hebt geplukt. Hij laat je precies zien wat je hebt mogen leren en legt de belangrijkste lessen onder een vergrootglas. Dankzij Jupiter’s retrograde kun je je geleerde lessen integreren en echt eigen maken.

Slag of stoot

Lukte het je nog niet om een les te trekken uit een bepaalde gebeurtenis? Was de ervaring te pijnlijk of ingewikkeld? Dan helpt Jupiter je nu toch de positieve kant van deze ervaring in te zien. Want volgens Jupiter loopt altijd alles goed af, hoe naar een gebeurtenis ook is. Met de positieve bril van Jupiter ga ook jij dit zien, en ben je dankbaar voor de les die je hebt mogen leren en voor jouw eigen kracht.

Want sterk, dat ben je. Het leren van lessen gaat nooit zonder slag of stoot. En hier sta jij toch maar, gegroeid en dankbaar voor die moeilijke periode.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Op 11 augustus 2019 gaat Jupiter weer voorwaarts, wat je vier maanden de tijd geeft om aan de slag te gaan met de lessen van het afgelopen halfjaar. Laat de energie van deze retrograde in je voordeel werken en neem je volgende stap met positiviteit en het vertrouwen in een gunstige afloop.

Meer lezen?

Volgend artikel
Steenbok, in april laat je lichaam van zich horen
Steenbok, in april laat je lichaam van zich horen