Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor juli 2023

In de maand van het kwetsbare teken Kreeft staan emoties centraal. Kreeft is ook het teken van de oermoeders, van vrouwen die een lichtend en spiritueel voorbeeld voor ons zijn.

Maandhoroscoop juli 2023: Leeuw

De meest dominante emotie van Leeuw is trots. Zie je wel wat ik heb gemaakt? Vind je mij niet geweldig? Hoezo ben ik niet belangrijk genoeg? Er is niets dat Leeuw zo kan kwetsen als het gevoel niet gezien te worden. Dan kunnen trotse gevoelens zo heftig opspelen dat Leeuw een enorm theater schopt. Daarmee trekt Leeuw wel veel aandacht, maar meestal gaat die niet gepaard met de waardering en bewondering waar hij naar snakt. Als Leeuw staat te stampvoeten zullen anderen proberen hem te kalmeren, maar dat was niet de bedoeling.

Leeuw is op zijn best als hij trots weet in te tomen tot een kalm en waardig zelfvertrouwen. In een krachtig geloof in zichzelf en in de prachtige dingen die hij tot stand weet te brengen, van een kunstproject tot een eigen bedrijf. Dat is misschien niet altijd makkelijk, maar een Leeuw die gelooft in zichzelf dwingt vrijwel altijd het respect af van anderen. Op 18, 19 en 20 juli krijg je daarvoor alle kansen als de maan het teken Leeuw bezoekt. Dan voel jij de verbinding met je krachtige hart en weet je hoe je er op een positieve manier voor kunt zorgen dat anderen jouw stralende persoonlijkheid en kwaliteiten zien.

Inspirerende vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw:

Amelia Earhart (24 juli 1897) – luchtvaartpionier die als eerste vrouw alleen over de Atlantische Oceaan vloog

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent