Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022 Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2022

Het teken Stier staat centraal. Mei is de lentemaand waarin de energetische herstart die we jaarlijks in april maken steeds meer vorm krijgt. Dat zie je niet alleen in de natuur die volop tot bloei komt, maar ook in je persoonlijke leven. Welke boodschap heeft mei voor jou?

Maandhoroscoop mei 2022: Stier

De meest opmerkelijke energie die jij deze maand vanuit het universum mag ontvangen, is de energie van de Noordelijke Maanknoop, die met de zon en Uranus zijn best doet om jou louterende ervaringen te bezorgen. De zon zorgt ervoor dat jij centraal staat. Uranus zorgt voor een element van verrassing en onrust, een innerlijke drijfveer die jou zegt dat de dingen moeten veranderen. De Noordelijke Maanknoop werkt als een innerlijk kompas, dat jou aangeeft welke richting die verandering moet krijgen. Ook werkt hij als een innerlijk uurwerk dat zegt dat de tijd om een omslag te maken nu is aangebroken.

Innerlijk besluit

Dat hoeft geen grote uiterlijke omslag te zijn, zoals een nieuwe relatie, een verhuizing of een andere baan. Het is meer een innerlijk besluit, een heilig weten dat je het voortaan anders gaat doen. Dat je een andere koers gaat volgen die beter bij je past en waarin je meer jezelf kunt zijn, zodat je beter tot je recht komt. Dat gaat over het afpellen van een schil waarmee jij je hebt omgeven om beter te functioneren in de buitenwereld. Nu ga je beter functioneren in jouw eigen binnenwereld. Dat kan leiden tot meer veranderingen, maar dat hoeft niet. Misschien voel je alleen maar dat je gelukkiger bent.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Uranus en zijn invloed op jou: dit moet je erover weten
Uranus en zijn invloed op jou: dit moet je erover weten