Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2023

Mei is vooral de maand van het teken Stier. Stier hoort bij de liefdevolle planeet Venus. Stier is ook het teken van ‘de moraal’. Daarom kan het zijn dat je deze maand een diepe afweging maakt en je geweten moet raadplegen om het goede te kunnen doen. Dat voelt als een heilig gegeven.

Maandhoroscoop mei 2023: Schorpioen

Je bezit in mei een gewetensvolle ereplaats binnen de dierenriem. Je mag je op een abstract niveau buigen over morele dilemma’s. Door er een studie van te maken, filosofische boeken te lezen over oorlogen of over de relatie tussen mens en dier bijvoorbeeld. Waarschijnlijk wordt jouw interesse automatisch die kant op getrokken, maar het kan ook zijn dat er iemand op je pad komt die jou inspireert of je actief bij een discussie probeert te betrekken. Zodra je ontdekt wat jouw rol is in het geheel, meng jij je op de voor jou zo kenmerkende manier in de discussie: scherp, zonder sugarcoating en meteen op het diepste niveau. Dat levert niet alleen applaus op, maar ook kritiek en tegenstand. Wie denk je dat je bent? Daardoor zou je even aan jezelf kunnen gaan twijfelen, al laat je dat liever niet merken.

Uiteindelijk zullen anderen toegeven dat je een sterk punt hebt, of meer dan één. Dat jouw diepe inzichten ze aan het denken hebben gezet. Probeer daarop te vertrouwen als de reacties in eerste instantie niet zo enthousiast zijn. Het kost even tijd voordat anderen een ongemakkelijk inzicht kunnen omarmen, maar één ding is zeker deze maand: jij tilt discussies naar een hoger niveau.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou