Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Steenbok

Jouw inzet komt in september vooral tot zijn recht als je bezig bent met een voortgezette studie. Denk aan de universiteit of aan een opleiding die je uit pure liefde en interesse volgt. Je wit dit onderwerp helemaal in de vingers krijgen, alle details onthouden, het vak perfect beheersen. Je wilt een tien voor je examen (letterlijk of figuurlijk). Maar zo perfect is natuurlijk niemand. Ook jij niet. Zeker niet nu jouw planeet Saturnus in Waterman staat. Dit zorgt voortdurend voor afleiding en het kan je onrustig maken.

Het voelt misschien als falen om genoegen te nemen met een zes of een zeven. Toch is dat niet zo’n probleem, zolang jij je maar op de grote lijnen richt. Het is veel belangrijker dat je die begrijpt, dan dat je eindeloos allerlei feitjes kunt ophoesten. Die kun je later altijd opzoeken als je ze nodig hebt. Voor nu is het veel belangrijker dat jij de achterliggende filosofie, de gedachte kunt doorgronden. Dat doe je door afstand te nemen en je minder te focussen op alles wat er te weten valt. Het voordeel is dat je dan veel meer kunt ontspannen en vervolgens ook echt kunt genieten van de nieuwe dingen die je leert.

Meer horoscopen lezen?

Lees hier de maandhoroscoop van de andere sterrenbeelden.

Wat je dit jaar te wachten staat volgens de sterren? Dat lees je in je jaarhoroscoop voor 2022.

Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou