Weegschaal, in maart verlaat jij je comfortzone

Weegschaal, in maart verlaat jij je comfortzone Weegschaal, in maart verlaat jij je comfortzone Weegschaal, in maart verlaat jij je comfortzone

Mars prikkelt jou om van je veilige plek te komen. Hij geeft je een dosis durf en moed die je anders niet zo snel laat zien. Er kan daardoor iets in jou geboren worden, een idee, een concept, waarvoor je bereid bent je nek uit te steken.

Droom idee

Het is best griezelig, maar op een of andere manier voel je dat je hier echt iets mee moet doen, dat het te mooi is om het weg te laten vliegen, of zolang te wachten dat een ander ermee vandoor gaat. Want dat gebeurt met goede ideeën. Die komen op meerdere plaatsen tegelijk tot stand en ze wachten net zolang tot één iemand ze adopteert en ze grootbrengt tot een compleet en volwassen concept.

Open mind

Die taak kun jij nu heel sterk voelen. Wees niet bang dat je niet groot of sterk genoeg bent om deze taak te volbrengen. Je zult merken dat het lukt om anderen te vinden die je helpen. Dit is iets moois waar niet alleen jijzelf iets aan hebt, maar anderen ook. Dus open je mind en laat maar komen wat er komt, je durft het, je kunt het en je krijgt alle hulp die je nodig denkt te hebben.

Meer lezen, Weegschaal?

  • Hier vind je alle andere maandhoroscopen
  • Leer je geboorte-energie kennen volgens de Mayakalender
  • Dit zijn de eigenschappen van de 8 planeten
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen, in maart ga jij de strijd aan
Schorpioen, in maart ga jij de strijd aan