Nieuwe maan in Weegschaal: dit is je horoscoop

Nieuwe maan in Weegschaal: dit is je horoscoop Nieuwe maan in Weegschaal: dit is je horoscoop Nieuwe maan in Weegschaal: dit is je horoscoop

Op vrijdag 16 oktober om 21:30 uur arriveert de nieuwe maan in Weegschaal. Dankzij de invloed van Weegschaal worden al jouw projecten, kansen en nieuwe levensstappen geladen met een gunstige energie tijdens deze nieuwe maan.

Eens per maand is het ‘nieuwe maan’. Dat houdt in dat de maan (van ons uit gezien) in dezelfde richting staat als de zon, waardoor alleen de áchterkant van de maan verlicht is, en je vanuit de aarde alleen een donkere vlek ziet.

Een prachtig nulpunt om mee te beginnen, want de nieuwe maan is het begin van een cyclus en wordt vaak gezien als een moment om nieuwe plannen te maken, op te ruimen en over je wensen na te denken.

Geven staat centraal

Weegschaal is het teken van verbinding. Hoe goed ga jij om met anderen? En geef je je naasten de liefde die ze verdienen? Gebruik deze maand om jezelf af te vragen hoe goed je overweg kunt met de belangrijkste mensen in je leven en of je ze met een vleugje harmonie en onderhandeling beter van dienst zou kunnen zijn. Geven en nemen zijn even belangrijk, maar met de energie van Weegschaal staat geven bij deze maan centraal.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Maak je levensbalans opnieuw op

Nieuwe maan in Weegschaal nodigt je uit om meer gehoor te geven aan de balans in je leven. Als je dingen in evenwicht moet brengen om een mooier en verfijnder leven te leiden, onderneem dan deze maand actie. Ben je dankbaar voor wat je in het hier en nu hebt? Spreek dit dan vooral uit.

Herwin je identiteit

Partnerschappen krijgen speciale aandacht tijdens deze nieuwe maan en hoewel dat nieuwe inzichten aan het licht brengt, is het ook belangrijk om geluk te vinden binnen de onafhankelijkheid van je eigen identiteitsgevoel. Ben je je identiteit voor je gevoel bij jezelf of iemand anders kwijtgeraakt? Dan is dit het ideale moment om er iets aan te doen.

Ontdek de kracht van de maan

De omloop van de maan is een natuurlijke cyclus van opbouw, groei, volle bloei, afbouwen en loslaten. Wanneer je meebeweegt op dit ritme, ervaar je veel meer creativiteit, flow & verbinding.

Wil jij dit zelf ervaren? Schrijf je dan in voor de Happinez training Leef met de maan. In deze Instagram-training nemen we jou een maand lang mee in de cyclus van de maan en maak je kennis met de unieke energieën van de maanfasen. Bekijk hier wanneer de volgende training van start gaat.

Meer Happinez?

Over auteur
Dit artikel is met liefde geschreven door de redacteuren van de Happinez online redactie. Benieuwd naar de gezichten achter de artikelen? Bekijk dan ook ons colofon.
Volgend artikel
Volle maan in Stier: dit betekent het voor jou
Volle maan in Stier: dit betekent het voor jou