De nieuwe maan van 10 maart zorgt voor heling

De nieuwe maan van 10 maart zorgt voor heling De nieuwe maan van 10 maart zorgt voor heling De nieuwe maan van 10 maart zorgt voor heling

Op 10 maart 2024 is het nieuwe maan. De maan is dan vanaf de aarde niet zichtbaar, maar dat wil niet zeggen dat de maan tijdens deze fase geen invloed op ons uitoefent. Nieuwe maan is juist hét moment om met nieuwe doelen, plannen en acties aan de slag te gaan. De nieuwe maan van 10 maart staat in het gevoelige, fantasierijke teken Vissen. Dit is wat dat voor jou betekent.

Nieuwe maan maart 2024

Vissen is het laatste teken van de dierenriem. Dat zorgt ervoor dat dit teken sterk geassocieerd wordt met afronding, een einde van iets. Hoewel we op 10 maart te maken krijgen met een nieuwe maan, draait deze periode daardoor ook om afsluiting. De energie vraagt je om losse eindjes aan elkaar te knopen en af te rekenen met unfinished business.

Dat zijn geen gebruikelijke zaken tijdens nieuwe maan. Deze fase van de maancyclus vraagt gewoonlijk juist om het starten van iets nieuws. Dat maakt de nieuwe maan in Vissen extra bijzonder. Deze periode is ideaal om verandering aan te brengen in je leven. Je wordt aangespoord om opnieuw te beginnen, op welk vlak dan ook. De nieuwe maan in Vissen nodigt je uit om verandering aan te brengen, daar waar jij voelt dat het nodig is.

Helen en dromen

De focus zal daarbij vooral op spirituele zaken liggen, net als op je mentale gezondheid. Vissen is het teken van heling, van je terugtrekken om te zien waar er pijn zit om mee aan de slag te gaan. Maar de dagen rondom de nieuwe maan zijn niet alleen maar om je pijn te onderzoeken. Vissen is het meest dromerige teken van de dierenriem. Geef jezelf dus ook de ruimte om aandacht te besteden aan de dingen waar je al tijden over (dag)droomt. Hoe ziet jouw ideale toekomst eruit? Welke dromen wil je werkelijkheid maken? Gebruik de energie van de nieuwe maan in Vissen om jouw fantasiewereld stap voor stap meer te laten lijken op jouw realiteit.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Wil jij je horoscoop in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar je krijgt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.

Meer lezen over de maan?

Zo gebruik je de kracht van de nieuwe maan.

Volgend artikel
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou
Vissen-seizoen: dit betekent het voor jou