Dit zijn de vier persoonlijkheden van het sterrenbeeld Leeuw

Dit zijn de vier persoonlijkheden van het sterrenbeeld Leeuw Dit zijn de vier persoonlijkheden van het sterrenbeeld Leeuw Dit zijn de vier persoonlijkheden van het sterrenbeeld Leeuw

Ben jij een trotse Leeuw? Onafhankelijk? Of juist introvert? Leer de vier verschillende persoonlijkheden van Leeuw kennen en kom meer te weten over je sterrenbeeld.

Je geboorteperiode onthult veel aspecten van je karakter. Dat beschrijven Gary Goldschneider en Joost Elffers in het boek Het Mysterie van je Geboortedag. Meer weten over de 48 geboorteperiodes (vier per sterrenbeeld)? In dit artikel maak je kennis met de achtergrond van geboorteperiodes.

Staat jouw geboortedatum er niet bij, dan is jouw type vast ingedeeld bij Kreeft!

Leeuw I (26 juli – 2 augustus)

Leeuw I zie je niet over het hoofd. Deze aanwezige types beschikken over een natuurlijke autoriteit. Hun energie en drang om op te vallen, richten ze naar binnen: het ontwikkelen van zichzelf. Leeuwen I willen uitblinken in wat ze doen en dat lukt hen doorgaans goed. Deze verantwoordelijke mensen met een onverbeterlijke positieve levensinstelling moeten ervoor waken volledig opgeslokt te worden door hun werk. Hun eigen behoeften en interesses goed voor ogen houden, is de uitdaging.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

Leeuw II (3 – 10 augustus)

Uitdagingen en beproevingen brengen Leeuwen II in hun element. Het zijn trotse strijders met een hardnekkige wilskracht. Met hun lange adem belanden ze wel eens op dood spoor en het duurt lang voor ze dat erkennen. Maar als ze dat eenmaal doen, slaan ze even moedig een andere weg in. Leeuw II is bijzonder trouw en verguist onrecht en onoprechte types. Deze mensen hebben graag de vrijheid om te doen wat ze willen. Compromissen sluiten is niet hun sterkste kant.


Leeuw III (11 – 18 augustus)

Leeuwen III zijn leiders met een vechtersmentaliteit. Ze vallen op met hun vaak sexy uitstraling en hang naar avontuur. Het zelfvertrouwen van deze mensen kent grote hoogten. Hun levenskracht zetten ze bij voorkeur toegewijd en dienstbaar in voor een hoger ideaal. Hier tegenover staat hun emotionele en complexe gevoelsleven, waardoor ze zich onbegrepen en soms zelfs depressief voelen. Het is de uitdaging voor Leeuw III om realistisch naar zichzelf te kijken.

Leeuw-Maagd (19 – 25 augustus)

Gesloten én extravert; mensen geboren tijdens de Leeuw-Maagd cusp (overgang tussen twee tekens)  vertegenwoordigen beide kanten van de medaille. Ze weten wanneer te zwijgen en wanneer met maximaal effect te spreken. Cusp-persoonlijkheden hebben eigenschappen van twee tekens. In dit geval vurig en assertief (Leeuw) tegenover praktisch en aards (Maagd). Dit zorgt voor een prettige balans. Omgaan met diepere emoties is een uitdaging voor deze Leeuw-Maagdmensen, open zijn over gevoelens helpt daarbij.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Health-horoscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je gezondheid.

Volgend artikel
Welke van de vier Kreeft-types ben jij?
Welke van de vier Kreeft-types ben jij?