Ram: in september vragen onverwerkte gevoelens om aandacht

Ram: in september vragen onverwerkte gevoelens om aandacht Ram: in september vragen onverwerkte gevoelens om aandacht Ram: in september vragen onverwerkte gevoelens om aandacht

Neptunus laat deze maand van zich horen via ons onderbewuste, dat tijdens het dromen wordt aangewakkerd. Maar wat betekent dat voor de Ram?

Je nachten kunnen in de maand september onrustig en verwarrend zijn. Misschien kom je in je dromen vreemde wezens tegen zoals kabouters, elfjes of andere ‘supernaturals’. Misschien droom je van overstromingen of storm op zee.

Onbegrensde mogelijkheden

Je put uit het rijk van de onbegrensde mogelijkheden en het kan lastig voor je zijn om te duiden wat die dromen betekenen, welke boodschap er voor jou inzit. Als je bedenkt dat we via ons onderbewustzijn allemaal met elkaar zijn verbonden, en dat er communicatie mogelijk is zonder woorden, dan kun jij je voorstellen, dat je sferen en emoties oppakt die niet persoonlijk met jou te maken hebben.

Nooit meer iets van Happinez missen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Herken jij je in je sterrenbeeld?

Voel jij je een echte Ram, Leeuw of Steenbok? Ontdek met deze test in welk sterrenbeeld jij jezelf het meest herkent. En kijk niet vreemd op als dat niet je eigen sterrenbeeld is.

Vooral in september ben je daar bijzonder gevoelig voor. Misschien is de boodschap voor iemand anders, misschien voel je wat er elders op onze planeet gebeurt. Sta open voor het idee dat er wél een betekenis is, maar ga er niet obsessief naar zoeken. Je zult merken dat je vanzelf de bevestiging vindt, door verhalen van vrienden of via een krantenbericht.

Verder kan het zijn dat angst, woede en verdriet die je hebt verdrongen via je dromen helder worden en om aandacht vragen. Meditatie helpt je om deze gevoelens te verwerken en om innerlijk tot rust te komen.

Meer lezen?

Dit is de betekenis van de 8 meest voorkomende dromen.

Volgend artikel
Horoscoop Stier: het is tijd om kritisch naar je vriendschappen te kijken
Horoscoop Stier: het is tijd om kritisch naar je vriendschappen te kijken