Terug naar overzicht

Roze supermaan: dit is je maanhoroscoop

Categorie
Roze supermaan: dit is je maanhoroscoop

Sterrenkijkers, maanliefhebbers en kosmos-aanbidders opgelet: in de nacht van dinsdag 7 april op woensdag 8 april is de grootste full moon van dit jaar te zien: een roze supermaan. Dit astrologische schouwspel kan je emoties flink versterken en verstoren. Gelukkig helpt de energie van Weegschaal je een handje.

De kortste afstand tussen de maan en de aarde is ruim 356.000 kilometer en de langste bijna 407.000 kilometer. Als de maan dichtbij staat tijdens een volle of nieuwe maanfase wordt dit een supermaan genoemd.

De energie van een supermaan is intenser dan van een ‘gewone’ volle maan. Heb je normaal gesproken al last van slapeloosheid, overmatig piekeren of andere gevoelens van onrust tijdens volle maan, dan voel je dit nu nog sterker dan anders. Tijdens deze volle maan zijn de typische kenmerken van luchtteken Weegschaal extra krachtig, en dat geldt voor alle sterrenbeelden.

Horoscoop voor maan in Weegschaal

Om 4:34 bereikt de Maan haar volheid in Weegschaal. Deze volle maan is bij uitstek gunstig voor Rammen, Tweelingen, Leeuwen, Weegschalen, Boogschutters en Watermannen, maar kan voor andere tekens juist heel uitdagend werken.

Tijdens deze volle supermaan is energie gericht op relaties, familie en partnerschap. Je kunt daarom merken dat je emoties versterkt worden, en het is moeilijk om evenwicht te vinden. Welke emotie zou je kunnen loslaten zodat de liefde tussen jullie beter kan stromen? Jaloezie? Wrok? Angst?

Het is ook tijd om de balans (weegschaal!) op te maken. De maan vraagt jou om tijdens dit hoogtepunt een evenwicht te vinden tussen wat jij nodig hebt en wat je moet doen om je vrienden, familie of partner tevreden te stellen.

De volgende volle maan-vragen kunnen je hierbij helpen:

  • Heb ik de laatste maand te veel aan anderen gedacht en mijn eigen behoeften verwaarloosd?
  • Heb ik de afgelopen maancyclus genoeg tijd besteedt aan het mooier maken van mijn leven?
  • Heb ik mijn leven via iemand anders geleefd?

Ontdek de kracht van de maan, en wat ze voor jou kan doen

De omloop van de maan is een natuurlijke cyclus van opbouw, groei, volle bloei, afbouwen en loslaten. Wanneer je meebeweegt op dit ritme, ervaar je veel meer creativiteit, flow & verbinding.

Wil jij dit zelf ervaren? Schrijf je dan in voor Leef met de maan. In deze training nemen we jou een maand lang mee in de cyclus en maak je kennis met de unieke energieën van de maanfasen. Al 3000 maanfans gingen je voor.

Door anderen gelezen