Terug naar overzicht

Vissen? De kosmos heeft een opdracht voor je

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Vissen? De kosmos heeft een opdracht voor je

De kans om jouw steentje bij te dragen aan deze crisis zit in Jupiter.

Met Neptunus in je eigen teken, voelt de huidige crisis voor jou als een natuurlijke situatie. Als iets dat nu eenmaal moet gebeuren, zoals de vloed die het strand overspoelt, om zich vervolgens terug te trekken als het weer eb is. Daardoor kun je de neiging hebben het allemaal passief te ondergaan of weg te vluchten in een glas wijn of dergelijke.

De zone van vriendschap

Het zijn natuurkrachten waar je niets tegen kunt doen, denk je misschien. Ergens heb je wel een punt, maar door je te veel over te geven aan passiviteit en afwachten, mis je de kans iets bij te dragen. En dat kan later, als dit voorbij is, een gevoel van wroeging geven of een gevoel van falen.

De kans om je steentje bij te dragen zit in de kracht van Jupiter. Die staat bij jou in de zone van vriendschap. Je bent op je best als je mensen bij elkaar brengt, zorgt dat de netwerken overeind blijven, dat we elkaar blijven ontmoeten, ook als dat fysiek niet kan. Door te organiseren, nieuwe mensen (online) te ontmoeten, help je bovendien belangrijke veranderingen tot stand te brengen. Als je daar de focus op legt, kom ook jij sterker uit dit verhaal dan je erin ging.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen