Steenbok, in november ervaar je onmacht in de liefde

Steenbok, in november ervaar je onmacht in de liefde Steenbok, in november ervaar je onmacht in de liefde Steenbok, in november ervaar je onmacht in de liefde

Liefde en relaties staan voor jou centraal deze maand. Er kan in november iets gebeuren tussen jou en je partner wat je wereld op zijn kop zet. 

Iets dat je echt niet hebt zien aankomen. Er ontstaat een situatie waarin je onmacht voelt hem (of haar) op andere gedachtes te brengen. Als je Pluto een beetje kent, begrijp je het al, dat is ook niet de bedoeling. De bedoeling is dat jij je partner inclusief alles accepteert zoals hij is. Inclusief plannen of gedrag die indruisen tegen wat jij wilt. Dan kun je de stap maken naar het volgende niveau van jullie relatie. Weg van de kinderlijke en egocentrische emoties, naar een gelijkwaardige volwassen liefde.

Ook singles ervaren de kracht van Pluto

Misschien denk je dat je hier niets mee te maken krijgt omdat je single bent. Maar ook dan laat Pluto van zich horen. Misschien in de vorm van een spannende maar ongrijpbare man, misschien door de confrontatie met je single-zijn en de onmacht die je voelt je ‘status’ om te zetten naar ‘relatie’. Hoewel je wel vaker verlangt naar de grote liefde, kan het gevoel van gemis in november erg krachtig zijn. Dan is het goed om de relatie met je hogere macht te meer aandacht te geven. Die kan het gevoel van eenzaamheid en ‘nodig hebben’ echt voor jou oplossen.

Meer lezen, Steenbok?

Volgend artikel
Nieuwe Maan in Schorpioen: maak je op voor een frisse wind in je liefdesleven
Nieuwe Maan in Schorpioen: maak je op voor een frisse wind in je liefdesleven