Terug naar overzicht

In augustus krijgt de liefde een gouden randje, Stier

Categorie
Tekst
Johanna Blok
In augustus krijgt de liefde een gouden randje, Stier

De maand augustus brengt jou als Stier een heerlijk, schitterende periode. Nu Venus én Mars in het teken Leeuw staan, kun je genieten van deze oogstmaand. 

Een gouden randje

Als zoon of dochter van Venus word je ook aangeraakt door de vuurenergie van Leeuw. Een energie die alles laat schitteren waardoor deze maand een gouden randje krijgt, dat zich vooral laat zien in de liefde. Dat is het terrein waar jij kunt laten zien wat je waard bent, wat je te vertellen hebt, wat je wilt laten zien. Voor single-Stieren is het dus een goed moment om duidelijk te maken dat je open staat voor een nieuwe liefde, dat je er klaar voor bent. Hij of zij vangt jouw positieve vibes op en laat zich vrijwillig betoveren door jouw magic touch.

Augustus is een passionele maand, lieve stier

Ook voor de Stier met partner ziet het er fantastisch uit, al zul je soms wel wat meer rekening met je lief kunnen houden. Het draait niet alleen om wat jij wilt en wat jij belangrijk vindt. Je partner wil ook gehoord en gezien worden. Na deze kleine hint van de sterren, kun jij je opmaken voor een uitzonderlijk passionele maand waarin het lichamelijke aspect van de liefde volop aan bod komt. Venus in Leeuw laat je pronken met je natuurlijke rondingen, zonder preutsheid of verlegenheid. Deze stand kan je helpen om je sensualiteit te delen in zijn pure vorm, zonder schaamte of angst.

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen
  • Wat is voor jou belangrijk in de liefde? Venus weet het
  • Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier

Schitter de sterren van de hemel in augustus, stier

Door anderen gelezen