Tweelingen, in augustus staan de sterren aan jouw zijde

Tweelingen, in augustus staan de sterren aan jouw zijde Tweelingen, in augustus staan de sterren aan jouw zijde Tweelingen, in augustus staan de sterren aan jouw zijde

Augustus helpt ons om ons eigen, creatieve gezicht te laten zien, lieve tweelingen. Met de Zon, Mars, Venus en de nieuwe Maan in Leeuw (op 31 juli), geniet jij van deze oogstmaand. 

Stand-up comedian

Vanaf 12 augustus staat jouw trouwe metgezel Mercurius ook in Leeuw en dan kun jij je van je beste kant laten zien. Vooral je briljante en humoristische geest wil zich dan aan de wereld tonen. Heb je ambities als stand-up comedian, dan is augustus je maand. Maar ook als je nog een examen moet doen, of op een andere manier moet laten zien waar jouw snelle brein toe in staat is, dan werken de sterren mee. Overigens beleef je er zelf het meeste plezier aan als er sprake is van een creatieve component. Het schrijven van een roman is dan misschien leuker dan het schrijven van een scriptie.

Het kind in de ander

Je bent ook erg in je element als je iets met kinderen kunt doen, een evenement voor ze organiseren of een voorstelling. Er ontstaat snel een band door je speelse en komische benadering. Kinderen voelen bij jou dat ze mee kunnen doen op hun eigen niveau, waardoor ze zich openstellen en meer durven. Minder letterlijk: ook als coach kun je prachtige resultaten zien omdat je het kind in de ander weet te vinden. Dan schitter je misschien niet op een podium, maar je bent wel supertrots op wat je bereikt in het een-op-een contact.

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen
  • Deze plant past bij jouw sterrenbeeld
  • Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier

Tweelingen, wil je extra schitteren en stralen in augustus?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Augustus staat in het teken van emotionele groei, Kreeft
Augustus staat in het teken van emotionele groei, Kreeft