Augustus staat in het teken van emotionele groei, Kreeft

Augustus staat in het teken van emotionele groei, Kreeft Augustus staat in het teken van emotionele groei, Kreeft Augustus staat in het teken van emotionele groei, Kreeft

De maand augustus is een leerzame voor Kreeft. Je leert om je eigen, creatieve gezicht te laten zien, ondanks dat dit spannend kan zijn. De ware jij zal anderen inspireren hetzelfde te doen. 

Een positieve spiraal

In augustus is het de bedoeling dat je meer van je emoties en ware ik laat zien aan anderen. Hoewel je dat altijd een beetje eng vindt, kun je ontdekken dat je daarmee juist bij anderen veel respect oproept. En misschien zelfs bewondering omdat je onderwerpen bloot durft te leggen die ook voor anderen spannend zijn. Er kan een positieve spiraal ontstaan waarin jij en de mensen om je heen emotioneel groeien en jij bent diegene die dit proces op gang brengt door je moed en kwetsbaarheid.

Dankbaarheid

Ook in je rol als ouder kun je veel kwijt. Trots zijn op je kinderen, hun waardering voelen, hen waarderen voor de mooie mensen die het zijn. De maand augustus kan meerdere  momenten aandragen waarop je dit heel duidelijk kunt voelen, lieve kreeft. En dan kom je eigenlijk vanzelf bij de emotie dankbaarheid. Als Kreeft heb je soms de neiging iets teveel te kijken naar wat er mis gaat en naar de situaties waarin je slachtoffer bent van wat anderen of ‘het leven’ jou hebben aangedaan. De situatie is natuurlijk nooit zo zwart-wit. Door dankbaarheid te laten groeien – bijvoorbeeld met een dagboekje waarin je elke dag drie dingen opschrijft waar je dankbaar voor bent– kun je deze gedachten doorbreken.

Meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen
  • Deze plant past bij jouw sterrenbeeld
  • Liefdeshoroscoop: wat zegt je element over je liefdesleven?

Als kreeft wat extra kracht nodig in augustus?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw? In augustus blaak jij van het zelfvertrouwen
Leeuw? In augustus blaak jij van het zelfvertrouwen