Leeuw? In augustus blaak jij van het zelfvertrouwen

Leeuw? In augustus blaak jij van het zelfvertrouwen Leeuw? In augustus blaak jij van het zelfvertrouwen Leeuw? In augustus blaak jij van het zelfvertrouwen

Lieve Leeuw, de maand augustus is jouw time to shine. Je lijkt positiviteit aan te trekken zonder er moeite voor te hoeven doen. De zomerbries blaast het zomaar jouw kant op. Genieten van al die mooie dingen die op je pad komen is de enige opdracht die de sterren jou deze maand geven. 

Liefdesspel

Met de Zon, Mars en Venus in je eigen teken ga je een prachtige maand tegemoet. Een maand waarin jij als Leeuw(in) het beste van jezelf kunt laten zien in de liefde, in het spel en als persoonlijkheid. Het leuke is dat het eigenlijk allemaal vanzelf gaat. Soms kun je het gevoel hebben dat je er steeds aan moet trekken om aandacht of erkenning te krijgen, maar niet in deze augustusmaand. Het komt vanzelf naar je toe.

Rijkdom

Natuurlijk helpt het dat je zo zonnig en positief bent. Maar zelfs als dat niet zo is, zal je verrast worden door de mooie dingen die op je pad komen. Misschien organiseren je vrienden een verrassingsfeest voor je verjaardag (spoiler…!), of word je gevraagd voor een droomopdracht. Misschien gaat je partner op zijn knieën voor een huwelijksaanzoek. Voor iedere Leeuw is het hoe en wat anders, maar vrijwel alle Leeuwen voelen zich aan het eind van augustus stukken rijker dan aan het begin en dat is geen kwestie van geld. Al bestaat de kans dat je ook in dat opzicht opeens wordt geholpen door de kosmos. En heb je plannen om mee te doen aan een sportief event: je blaakt van energie en zelfvertrouwen!

Meer lezen?

Straal als de zon in augustus, leeuw

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd? In augustus krijg je de erkenning die je verdient
Maagd? In augustus krijg je de erkenning die je verdient