Terug naar overzicht

Stier? Dan leer je in juni vertrouwen op de liefde

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Stier? Dan leer je in juni vertrouwen op de liefde

In juni breekt er een tijd aan van ontspanning en zelfreflectie, lieve stier. Je zult je comfortabeler voelen in een relatie, maar waarom? Dat wordt de vraag voor jou. Ga op onderzoek uit in diepere lagen van jezelf, ook als je die lagen nog niet kent. 

Vriendschapsrelatie

Als Stier voel je je prettig met Juno in het bevriende teken Kreeft. Het zorgt ervoor dat de nadruk komt te liggen op de vriendschap in je relatie. Waneer je single bent kun je merken dat je vriendschappen zich verdiepen. Je best friend of partner als beste maatje, diegene aan wie je alles kunt toevertrouwen en op wie je altijd kunt rekenen. Natuurlijk, niemand is perfect, maar Stier, in juni zal je merken dat hij of zij er voor de volle 100 procent voor je is.

Zelfreflectie

Je zou ook kunnen ervaren dat jij daardoor in een diepe ontspanning terecht komt, alsof je eindelijk achterover kunt leunen, omdat je weet dat je zijn schouder hebt. En dat brengt je bij een diepere laag in jezelf, die je confronteert met de onzekerheid en angst die daaraan vooraf is gegaan. Het nodigt je uit tot een zelfonderzoek en jezelf vragen te stellen zoals ‘waarom ben ik zo bang om in de steek gelaten te worden?’, ‘waarom vind ik het zo moeilijk om op een ander te vertrouwen’? Kijk met compassie naar jezelf en vooral ook naar je moeder, die waarschijnlijk de bron is van – een deel van – deze onzekerheid. Het leidt geen twijfel dat je partner of best friend de mooie verandering in je merkt en daar erg blij mee zal zijn.

Meer lezen?

Door anderen gelezen