Tweelingen? April brengt jouw diepste gevoelens aan het licht

Tweelingen? April brengt jouw diepste gevoelens aan het licht Tweelingen? April brengt jouw diepste gevoelens aan het licht Tweelingen? April brengt jouw diepste gevoelens aan het licht

Lieve Tweelingen, Je hoeft je diepste gevoelens niet langer te verstoppen. Neem ze juist eens onder de loep.

Door ze niet langer te ontlopen, maar juist onder ogen te zien zul je je energieker gaan voelen. De maandhoroscoop van april spoort je aan om met jezelf aan de slag te gaan. Even een stapje terug doen voordat je weer vol op het gaspedaal kunt stappen.

In het donker verborgen

Saturnus vraagt jouw aandacht voor alles dat te maken heeft met wat er bij jou in het ‘donker’ verborgen ligt. In de kelder van je geest liggen misschien geheimen of trauma’s opgeslagen, waarmee je aan de slag moet. Dat is pure noodzaak, die zich in april kenbaar maakt door een gevoel dat ‘het zo niet langer gaat’. Je zou kunnen merken dat je emotioneel de tol betaalt voor het continu onder de mat houden van je verdriet, angst of andere ‘ongewenste’ emoties.

Emotioneel sterker

Het onderdrukken van die emoties kost zoveel energie dat je kunt merken dat je er moe van bent geworden. Ook kan het zijn dat je beseft dat simpelweg uitrusten niet voldoende is. De moeheid zit veel dieper en is geen kwestie van slaapgebrek, maar eerder van langdurig gasgeven en remmen tegelijk. Misschien zou je een vorm van therapie kunnen overwegen. Dat zou je kunnen helpen om eindelijk een stuk van het verleden af te sluiten, waardoor je emotioneel sterker en gezonder verder kunt. Het kan zijn dat er financiële belemmeringen of bezwaren zijn om te doen wat goed voor je is. Onderzoek of die reëel zijn en besef dat geld uitgeven voor je psychische gezondheid een belangrijke investering is in je toekomst.

Meer lezen over horoscopen, tweelingen?

Volgend artikel
De vrouwelijke kant van de nieuwe maan in Ram
De vrouwelijke kant van de nieuwe maan in Ram