Volle maan in Ram: een intense en vurige periode

Volle maan in Ram: een intense en vurige periode Volle maan in Ram: een intense en vurige periode Volle maan in Ram: een intense en vurige periode

Op zondag 13 oktober, stipt om 23.10 uur, is het volle maan. De volle maan is het hoogtepunt van de maancyclus; ze staat nu op haar krachtigst. Ook wij ervaren deze explosie van maanenergie, zeker nu ze in het vuurteken Ram staat.

Wanneer de volle maan door het teken ram koerst, is de maanenergie onstuimig en explosief. Je kunt merken dat je de behoefte hebt de competitie aan te gaan, de strijd op te zoeken en jezelf te bewijzen.

Dat komt grotendeels voort uit jouw pure levenslust en plezier, die een extra boost krijgen tijdens deze vuurmaan.

Maan in Ram

Maan in Ram kan wel wat egocentrisch en strijdlustig maken. Je reageert misschien te impulsief waardoor een strijd of discussie ontstaat die achteraf gezien nergens over gaat.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Rond een volle maan kunnen de gemoederen hoog oplopen tijdens een discussie. Vind daarom een evenwicht tussen jouw behoeftes en die van je geliefde/vriendin/gesprekspartner. Het leven is geen race of competitie, en je vurigheid dient jou veel beter op andere vlakken.

Vuurmaan

Deze vuurmaan is dan ook een uitgelezen moment voor een droomproject of een fysieke activiteit. Het krachtige doorzettingsvermogen van Ram speelt namelijke een glansrol tijdens volle maan.

Het is een tijd van aanpakken, je spieren willen werken en je voelt dat het tijd is om jezelf uit te dagen om harder te lopen, meer gewicht te drukken of op een andere manier je grenzen op te zoeken.

 

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen? Dit is je liefdeshoroscoop voor oktober
Vissen? Dit is je liefdeshoroscoop voor oktober