Vissen? Dit is je liefdeshoroscoop voor oktober

Vissen? Dit is je liefdeshoroscoop voor oktober Vissen? Dit is je liefdeshoroscoop voor oktober Vissen? Dit is je liefdeshoroscoop voor oktober

Lieve fantasierijke en gevoelige Vissen, laat je hart wat meer spreken en durf in oktober meer open te zijn richting je partner. Dit kan namelijk positief voor jullie uitpakken.

Bij jou laat Mars zich vooral in de slaapkamer gelden. Dat is eigenlijk de beste plek voor deze energieke en erotisch geladen planeet. Dat is alvast het positieve nieuws.

Voor jou is het wel essentieel dat er sprake is van emotionele diepgang en verbondenheid. Dus dat moet eerst op orde zijn. Dat heb je waarschijnlijk meer in de hand dan je zelf denkt.

Wees een open boek

Je onderschat als verlegen Vissen soms hoe belangrijk het is dat jij je openstelt. Dan denk je dat het genoeg is om alles van de ander te weten en veel belangstelling te tonen. Maar de ander wil ook weten wie jij bent. Probeer in oktober om meer van jezelf te laten zien. Dan kun je ontdekken dat je de sleutel in handen hebt om je relatie naar een hoger plan te tillen. En dan hoef je waarschijnlijk niets te doen om in de stemming te raken. De seksuele energie tussen jou en je partner stroomt moeiteloos door, als een perpetuum mobile.

Single?

Voor single-Vissen liggen de nuances anders. Hoewel je innerlijk een sterke passie kunt voelen, stel jij je gereserveerd op. Je wacht op een partner waarmee je verbondenheid voelt op het niveau van lichaam, hart en ziel.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
3 supermanen om naar uit te kijken
3 supermanen om naar uit te kijken