Deze astrologische gebeurtenis wil je niet missen

Deze astrologische gebeurtenis wil je niet missen Deze astrologische gebeurtenis wil je niet missen Deze astrologische gebeurtenis wil je niet missen

Het stellium in Vissen op 25 april 2022 is absoluut een van de betere astrologische momenten van dit jaar. Dit zeldzame moment zorgt ervoor dat de invloed van het zachtaardige teken Vissen sterk aanwezig is en daar profiteren we allemaal van. Ook als Vissen niet prominent in je geboortehoroscoop aanwezig is. Dit is wat je moet weten over het stellium in Vissen op 25 april 2022.

Stellium in Vissen op 25 april 2022

Om te beginnen: wat is een stellium? Het kan heel goed dat je hier nog nooit van hebt gehoord, maar in de astrologie is het een belangrijke term. Er is sprake van een stellium als er meer dan drie planeten in hetzelfde teken staan. Dit kun je in je geboortehoroscoop hebben, maar het kan ook op ieder ander moment in de tijd gebeuren. En dat laatste is nu het geval! Maar er staan momenteel geen drie, maar zes (!) planeten in hetzelfde teken. Het gaat hierbij om de maan, Mars, Venus, Jupiter, Neptunus én Juno. Alle zes staan ze in Vissen, waardoor de invloed van dit teken op dit moment enorm aanwezig is.

Het teken Vissen

Vissen is een spiritueel, dromerig en fantasierijk teken. Vissen zijn geneigd om in een soort ideale wereld te geloven. Ze zoeken oneindig naar een diepere betekenis of een diepere connectie met iemand. Liefde speelt dan ook een grote rol in het leven van de Vissen. Hiervan heeft dit teken enorm veel te geven, en soms geeft het zelfs meer dan het eigenlijk kan missen.

Dat komt omdat Vissen een van de gevoeligste tekens van de dierenriem is. Dit waterteken voelt haarfijn aan wat er speelt bij de mensen om hem heen. Daarom weten Vissen razendsnel hoe ze anderen kunnen helpen in moeilijke tijden, maar ze kunnen zichzelf hier ook in verliezen. Het verdriet, het probleem of de woede van een ander is dan ineens óók van de Vissen zelf geworden. Daarom is tijd alleen doorbrengen zo belangrijk voor de Vissen. Zo kan dit teken weer even opladen, voelen welke emoties en zwaarte aan hemzelf toebehoren en welke niet.

Zodra de Vissen weer opgeladen is, kan het verder met waar het zo goed in is: fantaseren, (dag)dromen, heel veel liefde voelen voor alles om hem heen en geloven dat er ooit ruimte en tijd is voor een betere wereld. En juist dat laatste is waar we deze periode een voorproefje van krijgen.


Deze invloed heeft het stellium in Vissen op jou

Handelen vanuit passie

Omdat Vissen het liefst met hun hoofd in de wolken zitten, dromend over de perfecte wereld waarin iedereen krijgt wat hij verdient, is dit niet het moment voor zakelijke onderwerpen. Dagelijkse dingen (lees: alles wat moet) mag je even op een laag pitje zetten. De invloed van Vissen helpt je daarentegen om te focussen op datgene waar jij van droomt. Dit is hét moment om je passie te volgen.

Verbind met je emoties

Je voelt je meer dan ooit verbonden met je intuïtie. Deze periode wordt jou meer dan ooit duidelijk welke richting je op wil. Je emoties kunnen intenser aanwezig zijn dan normaal. Vecht hier niet tegen, maar laat ze toe. Voel ze en vind manieren om je met je emoties te verbinden. Dit kan bijvoorbeeld door tijd voor jezelf te nemen, te mediteren of door creatief aan de slag te gaan. Laat spiritualiteit hierin een mooie rol spelen. Ook deze behoefte is momenteel voelbaar.

Behoefte aan creativiteit

Vissen zijn de kunstenaars van de dierenriem. Creatief bezig zijn is een uitlaatklep voor Vissen, maar deze periode geldt dat voor iedereen. Voel je de behoefte om te gaan schilderen? Dansen? Pottenbakken? Elke vorm van creativiteit is toegestaan en kan je rust, maar ook inzichten opleveren.

Diepgang in je relaties

Vissen zijn niet van de oppervlakkige relaties. Ze hebben enorm veel liefde te geven en zien altijd het goede in de ander. Deze eigenschappen bezitten we nu allemaal net iets meer dan meer dan normaal (of Vissen nu wel of niet prominent aanwezig is in je geboortehoroscoop). Dat kan er deze periode zomaar voor zorgen dat je relaties naar een ander, dieper niveau worden gebracht. De andere kant van de medaille is het verbreken van relaties die juist niet (voldoende) de diepte in gaan, dat kan natuurlijk ook.

Maar let op…

Vissen zien alles door een roze bril en dromen van hun ideale wereld. Dat we nog niet zover zijn, zorgt ervoor dat Vissen de neiging voelen om oogkleppen op te zetten. In hun hoofd maken ze alles mooier dan het in realiteit is, omdat de waarheid moeilijk te verkroppen kan zijn. Hierdoor kun je deze periode de neiging voelen om alles om je heen te romantiseren. Dromen mag, maar verlies je niet volledig in je fantasieën. Het is belangrijk om geaard en realistisch te blijven. Dat geldt altijd, maar houd er gedurende het stellium in Vissen extra rekening mee.

Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.

Meer lezen over sterrenbeelden?

Is jouw sterrenbeeld een kardinaal, vast of beweeglijk teken?

Volgend artikel
Juno in je geboortehoroscoop: dit zegt het over je ideale partner
Juno in je geboortehoroscoop: dit zegt het over je ideale partner