Volle maan in Waterman; irritaties en relatieperikelen liggen op de loer

Volle maan in Waterman; irritaties en relatieperikelen liggen op de loer Volle maan in Waterman; irritaties en relatieperikelen liggen op de loer Volle maan in Waterman; irritaties en relatieperikelen liggen op de loer

Op vrijdag 23 juli om 04.37 uur in de ochtend staat de volle maan in het luchtteken Waterman. Bijzonder is, dat de volle maan dit jaar twee keer achterelkaar in dit teken staat. Wat betekent deze speciale gebeurtenis voor jou?

Waar de volle maan in het teken staat van emotie en gevoelens, is dit een goede match met het teken Waterman. Het lijkt alsof het koele luchtteken Waterman moeilijk bij zijn emoties kan, en in sommige aspecten zal deze volle maan je rationeler laten zijn, maar diep van binnen is de Waterman een gevoelig en emotioneel sterrenbeeld, die juist op zoek is naar expressie en contact.

Verandering en innovatie

Een Waterman is namelijk op zijn gelukkigst als zijn wereld draait om verandering en innovatie. Hij is altijd bezig met nieuwe dingen, waarbij vooral de omgeving niet uit het oog wordt verloren, dus; what’s in it for us, in plaats van; what’s in it for me? Waar heb jij de afgelopen tijd aan gewerkt? Een nieuwe (freelance) klus? Een nieuw huis? Aan jezelf? Deze volle maan helpt je je doelen te behalen, maar ook veranderingen op gang te brengen en projecten af te ronden. Een mooie eigenschap van Waterman is, dat dit teken ons altijd uitdaagt onze excentriciteit te behouden en anders durven te zijn dan de rest.

Vrijheid en onafhankelijkheid

Daarnaast is een Waterman altijd op zoek naar vrijheid en onafhankelijkheid, ook op gevoelsmatig niveau. Dit kan zich uiten in afscheid (moeten) nemen van iets, wat al langere tijd een (te) groot deel van jouw tijd en aandacht in beslag nam. Maar je gevoel kan je daar op dit moment bij in de weg zitten. Neem daarom nu dan ook die tijd om iets van alle kanten te bekijken en dat hoofdstuk af te sluiten als het je geen energie meer geeft. Het is tijd om jezelf te ontdoen van negatieve emoties, zoals: angst, boosheid en jaloezie.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Het feit dat de volgende volle maan op 22 augustus óók in Waterman staat, betekent dat je niet alleen langer de tijd hebt om je doelen te halen, maar de volgende volle maan je ook helderheid kan bieden over dingen die je nu nog geen duidelijkheid lijken te geven.


Relatieperikelen

De stand van de zon recht tegenover de volle maan zet jouw relatie met familie en je partner op scherp. Je werk privébalans en de verhouding tussen wat je wilt en wat je nodig hebt kunnen voor stress en spanningen in je relatie zorgen. Daarentegen zorgt de stand van de zon er ook voor dat je emotie en intuïtie een piek bereiken. Gebruik deze kwaliteiten om relatieperikelen te voorkomen, want vooral irritaties in de relationele sfeer liggen op de loer.

Meer lezen over de volle maan?

Zo gebruik je de kracht van de volle maan.

Volgend artikel
Nieuwe maan in Leeuw: dit ga je voelen
Nieuwe maan in Leeuw: dit ga je voelen