Nieuwe maan in Leeuw: dit ga je voelen

Nieuwe maan in Leeuw: dit ga je voelen Nieuwe maan in Leeuw: dit ga je voelen Nieuwe maan in Leeuw: dit ga je voelen

De zomer is volop in gang, wat betekent dat we in het Leeuwen-seizoen zijn aanbeland. In dit vurige teken verschijnt op 8 augustus de nieuwe maan. Deze nieuwe maan in Leeuw staat om 15.49 uur aan de hemel en heeft heel wat in haar mars. 

Creativiteit

De nieuwe maan in Leeuw moedigt je aan om precies dat te doen waar je van houdt. Het sterrenbeeld Leeuw staat bekend om haar gulheid, loyaliteit, creativiteit en gevoel voor drama. Gebruik de eigenschappen van dit teken en het effect van de nieuwe maan dan ook om een intentie te zetten en deze te manifesteren. En niet onbelangrijk, zaai het zaadje van creativiteit vooral nu.

Hartenergie

Door de sterk aanwezige Saturnus en Uranus sta je in je kracht en voel je je vastberaden. Gebruik deze krachten om bij je standpunt te blijven en te gaan voor dat wat belangrijk voor je is. Een andere bijzondere, maar vooral ook prachtige eigenschap van het vuurteken Leeuw is haar grote hart. De hartenergie van dit sterrenbeeld is zo krachtig, levendig, uitbundig, dit ga je voelen in al haar vormen. Leeuw-energie omvat liefde, je passie vinden, liefde voor het leven en kansen nu benutten.

Leer met kritiek omgaan

De nieuwe maan in Leeuw zorgt ervoor dat je je veilig voelt op de momenten dat je indruk kunt maken en bewondert wordt door anderen. Alhoewel, wanneer je in het middelpunt wordt gezet, twijfel je misschien toch aan je kunnen. Als je kunt accepteren dat je moet leren met kritiek om te gaan, zul je merken dat de feedback van anderen je kan helpen vooruit te komen.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Een echte Leeuw laat graag zien wat hij kan, maar laat ook graag het kind in zichzelf los. Vergeet niet dat je ook best weer even kind mag zijn. Als je maar lol hebt in wat je doet, dan wordt die droom of dat doel echt wel werkelijkheid. In het vuur van de zon en de nieuwe maan die recht tegenover elkaar staan én door de invloed van Uranus, leer je op een flexibele en progressieve manier om te gaan met onverwachte wendingen.

Meer lezen over de stand van de maan?

Wat zijn de maanstanden in 2021? Dat ontdek je hier.


Volgend artikel
Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier
Hoe ben jij in de liefde? Dit zegt je Chinese maandier