Happi.kids ‘Moonchild’ ligt nu in de winkel

Happi.kids ‘Moonchild’ ligt nu in de winkel Happi.kids ‘Moonchild’ ligt nu in de winkel Happi.kids ‘Moonchild’ ligt nu in de winkel

Kinderen zijn stuk voor stuk allemaal unieke en individuele wezens. Net als de maan hoog aan de donkere sterrenhemel hebben ze ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen en veranderen.

In het nieuwe Happi.kids nummer staat het lichter leven en het creëren van rust en ruimte voor elkaar centraal. Hoe kun je samen het leven vieren en er ook voor zorgen dat iedereen thuis tot z’n recht komt? In het nummer ‘Moonchild’ hebben we een hoop tips om je kind tot bloei te laten komen, om te gaan leven met de maan en nog veel meer! Relax! Je hebt genoeg, je doet genoeg, je bent genoeg.

Het nieuwe nummer ‘Moonchild’ ligt vanaf nu (7 oktober) in de winkel, met onder meer:

Beschermgoden: Illustraties van Bodil Jane

Het hindoeïsme staat bekend om het hebben van een kleurrijke gezelschap aan goden. Bodil Jane illustreerde deze goden en wij beschreven alle kenmerken van deze goden voor je.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Kinderboekenweek: lees tips

Kinderboekenschrijver Manon Sikkel vertelt over ‘het hebben van een literair vriendje’ en we hebben een reis aan gave kinderboeken voor je op een rijtje gezet.

Lichter leren leven: tips van 3 experts

Yoga oefeningen, meditatie tips en de woorden van yogaleraar Johan Noorloos en psychologe Jentien Keijzer kunnen in dit mini dossier voor meer ruimte en rust zorgen in het leven van je kind. Verschillende oefeningen nemen je mee in het ‘lichter leven’.

Altijd iets te vieren

Er zijn zoveel jaarfeesten om te vieren: om je huisdier te verwennen, dankbaarheid te verwennen, dankbaarheid te delen en overledenen te gedenken. Bewustheid creëren bij kinderen om je kleine dingen in het leven te vieren en herdenken zorgt voor een hoop dankbaarheid. Wij hebben een paar momenten voor je op een rijtje gezet.

Leven met de maan

De maan wordt ook wel de godin van de hemel genoemd. Ze is krachtig en mysterieus. Deze aantrekkingskracht van de maan kun je voor jou en je kleine spruit laten werken. Hoe je dat kunt doen leggen we je uit!

Vrije vogels: ‘Wij mochten anders zijn’ -4 portretten

Deze vier individuen vertellen over hoe ze nooit de drang hadden om ‘ergens bij te horen’ en hoe ze hun innerlijke kompas de weg lieten wijzen.

Holding space: eigen ruimte in een gezin

Pauline Bijster vertelt over haar ervaringen met hoe belangrijk is om elkaar ruimte te gunnen in een gezin. “Accepteren dat dingen niet perfect gaan, of niet altijd zoals jij wilt – dat is allemaal holding space.”

Tekens van vriendschap

Om de vriendschap te vieren, kun je je allerliefste maatje verassen met verschillende kleinigheidjes. In ons nieuwe nummer laten we zien wat je allemaal kunt maken voor je lieveling.

De wijsheid van ‘De kleine Prins’

De kleine prins, is een poëtisch verhaal van de hand van schrijver en piloot Antoine de Saint-Exupéry, gepubliceerd in 1943. Dit verhaal is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen een inspiratiebron. ‘Alleen met het hart kun je goed zien’ zoals de vos tegen de kleine prins zegt.

Je kunt het nieuwe happi.kids nummer ‘Moonchild’ ook in onze webshop vinden. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Vijf mooie kinderboeken waar je blij van wordt
Vijf mooie kinderboeken waar je blij van wordt