Happi.kids ‘Zonnekracht’ ligt nu in de winkel

Happi.kids ‘Zonnekracht’ ligt nu in de winkel Happi.kids ‘Zonnekracht’ ligt nu in de winkel Happi.kids ‘Zonnekracht’ ligt nu in de winkel

Ieder van ons maakt deel uit van een familiesysteem. Wie je bent, vormt zich mede binnen de context van dat systeem en ook als je volwassen bent, draag je die vorm met je mee.

In het nieuwe nummer van happi.kids staan familiebanden centraal. Met intieme portretten, over hoe het is om je moeder te missen, het broertjes-en-zusjesdossier en de rubriek De Familieziel, waarin we elke editie van happi.kids een vader of moeder interviewen over de generatielijnen in zijn of haar gezin.

En natuurlijk laat ook de zon zich zien in de nieuwe happi.kids. Zo lees je wat je kunt leren van Winnie de Poeh, duik je in de zonnezegels van de Maya-astrologie en vind je in het nieuwe nummer inspiratie voor heerlijke zomerrituelen. Een zonnige editie boordevol artikelen, tips en inspiratie.

Het nieuwe nummer ‘Zonnekracht’ ligt vanaf 3 juli in de winkel, met onder meer:

Het grote broertjes-en zusjesdossier

De relatie tussen broers en zussen is de langst lopende relatie in een mensenleven. Met je broers en/of zussen heb je de grootste ruzies, maar van hen leer je ook het meest. Een dossier over broertjes en zusjes voor ouders.

Maya-astrologie: leven met de planeten

Rode draak, witte wind en blauwe adelaar zijn een paar zonnezegels. Eigenlijk zijn het een soort sterrenbeelden vanuit de Maya-astrologie. Maak kennis met de heilige Mayakalender en help je kind meer vanuit flow te leven en zichzelf te zijn.

Relaxed ouderschap: geef het kind de ruimte

Zorgelozer door het leven gaan? Zoek het kind in jezelf op, deze kan je helpen om die relaxte ouder te worden die je altijd al wilde zijn. Lach, zing, dans en laat die gespannen houding achterwege.

Zomerrituelen

Wat wens jij je kind het komende (school)jaar? De zomer is een mooie tijd om stil te staan bij wat de zon ons aan rijkdom schenkt, maar ook om stil te staan bij het schooljaar van je kind(eren). Met deze zeven rituelen eer je de zomer en het komende schooljaar.

“Ik mis mijn moeder” – 4 portretten

Vier mensen vertellen over hoe ze hun moeder zijn verloren. Op vier hele verschillende momenten en manieren, een groot gemis. Wat betekent het voor hen, leven zonder een aanwezige, liefdevolle moeder?

De familieziel

In de familieziel haalt Jan Rot herinneringen op, staat hij stil bij het heden en kijkt hij uit naar de toekomst. Over het volgen en maken van tradities samen met zijn vrouw en hun vier kinderen. En hoe hij zijn kinderen wil leren mee te zwenken met het leven.

Laat ze lekker vies worden

Zeven (buiten)activiteiten waarvan je kind lekker vies kan worden. Modder is namelijk zo slecht nog niet. De bacteriën die een kind binnen kan krijgen door buiten te spelen helpen het immuunsysteem juist. Het kan bijdragen aan een goede darmflora en zeg nou zelf, het is toch hartstikke leuk om in de modder te wroeten?

Helend: etherische oliën

De helende werking van de etherische oliën zit ‘m gedeeltelijk in het ritueel van het opwrijven. Wat is er nou fijner dan dat papa of mama dat liefdevol doet? Geef je kind een diepe laag warmte, liefde en vertrouwen mee door oliën van de kruiden, bloemen of planten te gebruiken die jouw kind(eren) nodig heeft.

Wat je kunt leren van Winnie de Poeh

De eerste boeken verschenen bijna honderd jaar geleden, maar Winnie de Poeh is nog altijd net zo lief als in het prille begin. Wat kunnen we van hem leren?

Je kunt het nieuwe happi.kids nummer ‘Zonnekracht’ ook in onze webshop vinden, nu met gratis verzending. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
De balans tussen werk, een privéleven én moeder zijn
De balans tussen werk, een privéleven én moeder zijn