20 musthaves uit de Happinez webshop

20 musthaves uit de Happinez webshop 20 musthaves uit de Happinez webshop 20 musthaves uit de Happinez webshop

Hoera, Happinez bestaat 20 jaar! Om dit te vieren hebben we 20 musthaves uit de Happinez webshop verzameld. Elk item is gemaakt voor en door Happinez. Wat is jouw favoriet?

1. Happinez Planner

De Happinez Planner is tijdloos en bedoeld om in vijf stappen je dromen te manifesteren: het biedt focus en helpt je keuzes en plannen te maken die in lijn zijn met jouw verlangens en intenties. In deze planner vind je fijne tools om jouw dromen en doelen onder woorden te brengen, zoals ‘goalsetters’ voor liefde, werk, persoonlijke groei, gezondheid en spiritualiteit.

2. Manifestatie gift sets

Wat beweegt jou diep van binnen, wat is voor jou van waarde? Door op een blanco vel papier (hoe groter, hoe beter) je wensen te plakken, te tekenen en te schrijven, ontvouwt zich voor je ogen alles wat je wenst in één oogopslag. Met deze limited edition Manifestatie Gift Sets heb je alle tools in handen om die doelen op de voorgrond te zetten. Niets is te gek, droom groots, creëer een vision board en visualiseer je mooiste leven. Ga jij voor de Manifestatie Gift Set Love, Magic of Succes?

3. Yoni set Selfcare

Yoni is het woord voor heilige tempel, de oerbron waar de intuïtie, macht en wijsheid van vrouwen zetelt. Volgens de Taoïsten is het gebied rond de bekkenbodem de bron voor een lang, gezond en gelukkig leven. Om dat gebied in balans te krijgen, gebruikten ze het yoni-ei, of tantrisch ei. Voor het gebied rond de vagina kan een yoni-stick helend werken. Deze yoni set Selfcare, met jade ei en rozenkwarts stick, is exclusief voor Happinez samengesteld en wordt geleverd met uitgebreide handleiding en fijne oefeningen.

4. Set Maankristallen

Deze set maankristallen bestaat uit acht getrommelde kristallen die de energie van elke maanfase versterken. Een waardevolle steun voor wie wil leven in het ritme van de maan. De acht fases van de maan hebben elk hun eigen invloed op je dagelijks leven. Tijdens nieuwe maan begin je enthousiast aan iets nieuws, de volle maan maakt je uitbundig en optimistisch en bij een afnemende maan laat je gemakkelijker los wat je niet meer dient. Deze speciaal voor en door Happinez samengestelde set met maankristallen is exclusief bij Happinez verkrijgbaar.

5. Himalaya zoutlampen

Een zoutlamp creëert niet alleen een prettig en warm licht in de slaapkamer, hij heeft ook een reinigende werking. Zoutsteen herstelt namelijk het evenwicht in een ruimte, doordat het negatief geladen ionen (door bijvoorbeeld smartphones) los zou kunnen laten. Dit kan ervoor zorgen dat je ook beter slaapt. In de Happinez webshop vind je verschillende zoutlampen, zoals een zoutlamp in de vorm van een druppel, piramide, leaf en een zoutsteen nachtlampje.

6. Engelen by Happinez

Deze speciale editie van Happinez staat in een heel bijzonder thema: Engelen. De symboliek van de engel is door onze samenleving verweven. Denk aan woorden als ‘engelengeduld’, ‘reddende engel’ en ‘beschermengel’. Maar wat zijn engelen precies? Ontdek alles over Engelen in deze Happinez special.

7. Happinez zomerboek

Het Happinez Zomerboek staat volledig in het teken van vertrekken, vertragen, verstillen en verdwalen. Ga mee op innerlijke bedevaart, en luister naar de fluisterzachte stem die je aanmoedigt om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Door als een pelgrim te vertrouwen op je innerlijke gids en de roep van je hart te volgen, kom je terecht op onbekende bestemmingen – misschien wel ver buiten je comfortzone. Vertrouw dan op je intuïtie, en gebruik de ondertitel van dit nummer als mantra en vertrek, vertraag, verstil en verdwaal.

8. Vision board book

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat het maken van een vision board helpt bij het realiseren van je dromen en doelen? Ga zelf aan de slag met deze mindful, creatieve spiritual practice en visualiseer je droomleven. In dit boek — het is een soort van magisch prentenboek — vind je meer dan 325 afbeeldingen, stimulerende woorden en inspirerende affirmaties om jouw vision board te vullen met dingen de dingen die jou geluk brengen.

9. Set ruwe chakrastenen

Als al je chakra’s in balans zijn, dan kan de energie vrij in je lichaam stromen. Welk van jouw chakra’s verdient wat extra aandacht? In deze set vind je 7 stenen — voor elke chakra één. Zo kun je altijd de steen erbij pakken die op dat moment van toepassing is.

10. Happinez Tarot deck en journal

In deze set vind je het Happinez Tarotdeck en Tarot Journal. Voer je favoriete leggingen uit met het Happinez Tarotdeck, en noteer je interpretaties in het Happinez Tarot Journal. Zo worden jouw leggingen uiteindelijk een reisdagboek van je ziel. Het luxe tarotdeck is speciaal voor Happinez ontworpen. De 78 magische kaarten – geïllustreerd door kunstenaar Ez Silva – zitten vol symboliek. Stuk voor stuk kunstwerkjes vol symboliek die jou inzicht kunnen bieden of richting kunnen geven.

11. Magische Krachtdieren deck en dagboek

In deze set vind je het Dagboek Magische Krachtdieren, en het Magische Krachtdieren deck. Voer je favoriete leggingen uit met het deck en schrijf je inzichten, bevindingen en lessen van de natuur op in je dagboek. De dieren in dit krachtdierendeck kunnen je talloze inzichten bieden of je helpen bij een thema in je leven dat om heling vraagt. Elk dier kan je leren iets vanuit een ander perspectief te zien, je kunt een kracht of een valkuil herkennen, en inspiratie krijgen om een nieuwe, andere weg in te slaan.

12. Affirmatiekaarten

In dit doosje vind je 50 prachtig vormgegeven affirmatiekaarten. Elke kaart bevat een affirmatie die je motiveert om in beweging te blijven of in bezielde actie te komen. Fijn tijdens een periode van verandering en transformatie — de krachtige zinnen helpen je gedachten en handelingen richting te geven.

13. Pakket Energetisch reinigen

Wil je een ruimte of je aura reinigen? In dit luxe pakket Energetisch reinigen vind je alle benodigdheden voor jouw reinigingsritueel. Of je nu thuis of onderweg bent. Dit pakket is perfect als je wilt loslaten en een nieuwe start wilt maken. Of als je negatieve energie uit een ruimte wilt verdrijven.   

14. Feng Shui kristallen bol

Deze kristallen bol wordt niet gebruikt om de toekomst mee te voorspellen, maar speelt een rol in de Feng Shui filosofie. De bol zou positieve levensenergie uitstralen, die een positief effect zou hebben op lichaam en geest. Door het bijgeleverde voetstuk zet je hem op elke gewenste plek neer.

15. Happinez puzzelboek

Een goede puzzel haalt je uit de waan van de dag, prikkelt je geest en laat creativiteit stromen. Dat alles bij elkaar zorgt ervoor dat je een ontspannende flow ervaart. Met het Happinez Puzzelboek kun je jezelf onderdompelen in spirituele quizzen, zen-makende beeldpuzzels en inspirerende inzichten.

16. Wanddoeken

Waar je onze feeërieke wanddoeken ook hangt, ze voegen altijd waarde toe. Je kunt er heerlijk bij mijmeren of wegdromen. Dankzij de soepele stof en twee ronde latten (aan zowel de boven- als onderkant) hangen de wanddoeken altijd goed. Ook zijn ze makkelijk op te hangen dankzij het koord dat aan de bovenste stok is bevestigd. Perfect voor je slaapkamer, woonkamer, yoga(studio) of tuin. Ontdek wanddoek Serenity, wanddoek Wondering en wanddoek Bliss.

17. Amethist pendel en pendelbord

Twijfel je ergens over, of ben je op zoek naar nieuwe inzichten? Op zulke momenten is het fijn om een pendel erbij te pakken. Door te pendelen ga je op een toegankelijke manier de dialoog aan met je hogere zelf, je onderbewustzijn of je intuïtie. Het geeft antwoord op ja/nee-vragen: over de toekomst, het heden en het verleden. Fijn voor jouw sessies is deze pendel van amethist. Amethist staat in de kristallenleer bekend als dé edelsteen van intuïtie, perfect om mee te pendelen.

Een pendelbord kan je helpen om de antwoorden op jouw vragen naar de oppervlakte te brengen. Op dit mooie pendelbord van fairtrade mangohout vind je vier mogelijke antwoorden op je vragen: ‘ja’, ‘nee’, ‘misschien’ en ‘andere vraag’.

18. Kristallengrids Metatron en flower of life

Deze mangohouten schalen zijn zo al mooi, maar worden pas echt spectaculair als je de geometrische lijnen gebruikt om een kristallengrid te leggen, een methode die je kan helpen je dromen, doelen en intenties te manifesteren. Kies jij voor kristallengrid Flower of Life, of kristallengrid Metatron?

19. Grote gouden driehoekset

Deze grote Gouden Driehoek set bestaat uit een ruwe amethist, bergkristal en rozenkwarts. Drie edelstenen die elkaars werking versterken. Leg ze neer in de vorm van een driehoek en open je hart voor hun positieve flow. Samen kunnen ze zorgen voor harmonie en rust in een ruimte.

20. Keramiek items

Ontdek de betovering van Happinez keramiek met deze exclusieve keramiek collectie. De keramiek wordt met de hand gemaakt en beschilderd volgens de Fairtrade richtlijnen tegen een eerlijk loon en onder veilige werkomstandigheden. Elk item is vervaardigd met liefde en aandacht voor het lokale Thaise ambacht. 

Over auteur
Dit artikel is met liefde geschreven door de redacteuren van de Happinez online redactie. Benieuwd naar de gezichten achter de artikelen? Bekijk dan ook ons colofon.
Volgend artikel
Dit is een brief die elke vrouw zou moeten lezen
Dit is een brief die elke vrouw zou moeten lezen