Happinez ‘Rituelen’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Rituelen’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Rituelen’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Rituelen’ ligt nu in de winkel

Daar is hij dan: het laatste Happinez nummer van het jaar 2019: ‘Rituelen’. In dit nummer volop aandacht voor de magie van rituelen en dé horoscoop van 2020: een jaar van heling voor body, mind & soul. ⁠

In de woorden van onze hoofdredacteur Eveline Helmink: “Ik vergelijk body, mind en soul vaak met een krukje met drie poten; wil het stevig staan, dan moeten alle poten even sterk zijn. Je kunt een tijdje op de wilskracht en ratio van de mind varen, dat zal je ver brengen. Je kunt ook al je aandacht geven aan je lichaam, en je zal je sterk en energiek voelen. Maar zonder intuïtie, het hart, de ziel of welke naam jij ook graag geeft aan je innerlijke weten, raak je uit evenwicht. We hebben het contact met onze intuitie nodig. Het is ons fijnzinnige, innerlijke kompas, dat loepzuiver de koers op onze levensweg aangeeft.

Er zijn veel manieren om (opnieuw) bij de bron te komen. Stilte is er één van, of een opmerkzaamheid ontwikkelen voor de signalen die je lichaam je influistert. Maar ook de magie van rituelen kan je helpen om contact te leggen met je intuïtie. Door de betekenisvolle handelingen van een ritueel, geef je vorm aan je gevoelens en gedachten. Het is een prachtige manier om los te laten, te vertragen of juist ruimte te maken voor iets nieuws. ‘Rituelen gaan, waar woorden niet kunnen komen’, is de meest prachtige uitleg die ik ken. Rituelen werken bemoedigend, helend en bevrijdend en markeren wat belangrijk is.”

Het decembernummer ligt 4 december in de winkels met onder meer:

Nieuw: Happinez Treasure box

  • Verzamel al jouw mooie herinneringen

  • Gemaakt van handgeschept lokta-papier

  • Met 10 vakjes voor je meest kostbare schatten

Grote jaarhoroscoop 2020

Ook voor dit aankomende jaar hebben weer een jaarhoroscoop voor je ontwikkeld met daarin aandacht voor jouw ontwikkeling op het niveau van body, mind & soul.

Wat je gezicht je vertelt

De groei die je in leven meemaakt, heeft zichtbare tekens achtergelaten. En deze tekens kunnen een hoop mooie en verrassende dingen over je vertellen.

Kleine gebaren voor een warm welkom

De kunst van gastvrijheid zit in kleine dingen. Wij hebben een aantal van deze gebaren voor je op een rijtje gezet.

De magie van rituelen

Rituelen kunnen je helpen om te focussen in het hier en nu, en om te genieten van bijvoorbeeld een nieuw begin. Ontdek de manier die bij je past met de drie voorbeelden.

Leren over je eigen natuur met Sjamanisme

Wij leggen je uit wat sjamanisme precies inhoudt en hoe je het kunt toepassen in je eigen leven.

Aardse engelen

Drie portretten van mensen die stuk voor stuk iets moois voor de wereld of voor een ander doen.  ‘Wie opzoek is naar een engel en naar boven kijkt, kan er zomaar over eentje struikelen.’

Leven in dankbaarheid

Een artikel vol inzichten en het toepassen van dankbaarheid in de praktijk. Hoe kun je oefenen en tevreden zijn met de aarde als plek van rijkdom en vrijgevigheid.

De ladder: met Barry Atsma

Over zijn leven als acteur, het wonen in een multi-cultiwijk en zijn zoektocht.

Moon Medicine

Een prachtig 5 daags ritueel waarmee je in 3 stappen in contact komt met jezelf én de maan.

En nog veel meer…

Bestel het nummer in de shop

Je kunt Happinez ‘Rituelen’ ook bestellen in de Happinez shop zonder verzendkosten. Wil je nooit meer een nummer missen? Als je nu een jaarabonnement op Happinez neemt krijg je de prachtige Inner Compass LOVE Cards cadeau!

Volgend artikel
Alea Kay: ‘Iedereen heeft zijn eigen lied’
Alea Kay: ‘Iedereen heeft zijn eigen lied’