Maak 781x kans op geluk voor twee

Maak 781x kans op geluk voor twee Maak 781x kans op geluk voor twee Maak 781x kans op geluk voor twee

Van spullen word je niet gelukkig – van ervaringen wel. Daarom trakteren we in ons honderdste nummer op de kans om iets bijzonders mee te maken.

Beproef je geluk en win één van onze verrijkende ervaringen voor twee. Of je nu de ukelele wilt leren bespelen of ervan droomt om naar het Atlasgebergte af te reizen: er is zonder twijfel een belevenis waar jij gelukkig(er) van wordt. Start de voorpret, en lees over drie bijzondere ervaringen die op jouw inschrijving wachten.

Wellness voor lichaam en geest

Maak 5x kans op pure ontspanning tijdens een Ayurvedisch wellness-arrangement in de relaxte omgeving van Huys Kaldenbroeck in de Limburgse natuur. Hoe fijn is dat; eerst word je de hele dag in de watten gelegd en dan krijg je bij het afscheid iets mee om het gevoel van ontspanning vast te houden. Tijdens dit wellness-arrangement heb je een persoonlijke ontmoeting met ayurvedische arts Vaidya Prachi Mahajan. Zij bepaalt je fysieke gesteldheid en geeft inzicht en advies met betrekking tot je gezondheid en leefstijl. Een ayurvedische lunch en een ontspannende massage met kruidenolie, maakt deze weldadige dag volmaakt.

Er wacht een nieuwe wereld op je

Wie neem jij mee naar dit droomresort in Marokko? Reis af naar Salam Ayurveda, een kleinschalig resort op nog geen half uur rijden van Marrakesh, midden in het adembenemende Atlasgebergte. Hier mag je ultiem genieten van yoga, meditatie, hammam, massages en heerlijke maaltijden. Een gedroomde plek om tot jezelf te komen en weer helemaal zen te worden. Happy Soul Travel biedt een vijfdaags arrangement aan, waarin je alles cadeau krijgt. Ook de vliegtickets.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

Schrijf en lucht je hart

Het leven is mooi, maar soms ingewikkeld, vindt Wies Enthoven. Daarom was zij zo blij dat ze in Amerika kennismaakte met een schrijfmethode waardoor ze zichzelf beter leerde kennen. Ze noemt het ‘harttaal’: een meditatieve manier van schrijven. Ook jij kunt het leren tijdens haar tweedaagse cursus in Amsterdam. Het stimuleert je creativiteit, vergroot je zelfvertrouwen en beïnvloedt je leven op een positieve manier. En schrijfervaring is totaal niet nodig.

Ben je benieuwd naar alle andere bijzondere belevenissen? Je mag bij meerdere prijzen het formulier indienen, maar wel één keer per prijs. Wij wensen jou al het geluk van de wereld.

Volgend artikel
Waarom ben jij blij om in Nederland te wonen?
Waarom ben jij blij om in Nederland te wonen?