Happinez ‘Back to nature’ ligt nu in de winkel!

Happinez ‘Back to nature’ ligt nu in de winkel! Happinez ‘Back to nature’ ligt nu in de winkel! Happinez ‘Back to nature’ ligt nu in de winkel!

Het nieuwste Happinez nummer is nu verkrijgbaar in de winkel en in onze webshop. Het thema van dit nummer, ‘back to nature’, kun je lezen als een uitnodiging.

Door de drukte van alledag is het ritme van de seizoenen bij veel mensen naar de achtergrond verdwenen. In deze editie doet journaliste Anne Wesseling zeven geloften aan de aarde – een mooie manier om de verbinding met onze oermoeder weer te herstellen.

Spirituele kijk op de natuur

Ook kun je lezen over de Surinaamse winti, waarin de mens niet boven de natuur staat, maar er wordt samengewerkt met de planten, dieren, en de winti -de natuurgeesten. Een andere spirituele kijk op de natuur vind je in de hekserij. Auteur Susan Smit noemt zich al twintig jaar heks, en ziet de natuur als een moederfiguur, een levend organisme met een ziel. Ze laat zich door haar troosten en bemoedigen. Na het lezen van deze Happinez voel je je geaard als nooit tevoren.

Verder in dit nummer:

  • De magie van de Waddeneilanden
  • Ontdek je spirit bird – welke vogel past bij jou?
  • Portretten: leven voor de zee, de rivier en het bos
  • Meer balans in je hormonen met seed cycling

Happinez ‘Back to nature’ is vanaf 25 mei verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen in onze webshop zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
4 natuurmomenten die je in contact brengen met moeder aarde
4 natuurmomenten die je in contact brengen met moeder aarde