Happinez ‘Zelfliefde’ is nu verkrijgbaar

Happinez ‘Zelfliefde’ is nu verkrijgbaar Happinez ‘Zelfliefde’ is nu verkrijgbaar Happinez ‘Zelfliefde’ is nu verkrijgbaar

Het nieuwste Happinez nummer ‘Zelfliefde’ is nu verkrijgbaar in de winkel en online in de shop.

Het is misschien wel onze diepste hunkering: veilig in verbinding zijn met een ander. Maar hoe doe je dat, als dat niet is wat je geleerd hebt in je jeugd? In een dossier over hechting kun je testen wat je hechtingsstijl is en lees je alles over bindings- en verlatingsangst. En over hoe je kunt helen en leren liefhebben – een ander én jezelf. Ook in tijden van ontrouw – Susan Smit schreef er een prachtig essay over. En je kunt lezen waarom mannen en vrouwen elkaar soms niet begrijpen: onze hersenen zijn écht verschillend.

In deze editie van Happinez dus alles over intimiteit. Van een prachtige portrettenserie waarin drie vrouwen zich letterlijk blootgeven, en vertellen hoe ze zich verhouden tot hun lichaam, tot een artikel over hoe je je seksuele energie kun inzetten voor je welzijn en gezondheid.

Verder te ontdekken in dit nummer:⁠ 

  • Slaapkamerrituelen – zo kun je je overgeven aan de nacht
  • Hoe tem je de draak in jezelf?
  • Interview met Tessa Randau over haar ‘zelfhulpsprookje’
  • Essentrics: een stretch-workout vol geduld en liefde
  • Little universe: kleine gedichtjes met een groot hart
  • De dans van de zeven sluiers
  • Feelgood food – zes recepten met een helende werking
    ⁠En nog veel meer.⁠⁠

Happinez ‘Zelfliefde’ is vanaf nu beschikbaar verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen in onze webshop zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Energiekoorden: hoe bescherm je je eigen energie?
Energiekoorden: hoe bescherm je je eigen energie?