Happinez ‘Opnieuw beginnen’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Opnieuw beginnen’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Opnieuw beginnen’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Opnieuw beginnen’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer, met als thema ‘Opnieuw beginnen’, is nu verkrijgbaar nu in de winkel en in de Happinez shop.

Lukt het jou om het leven zonder verwachtingen tegemoet te treden? Zonder oordeel te kijken naar gebeurtenissen die zich om je heen afspelen? Deze beginners mind, een begrip uit het boeddhisme, leer je helaas af in de loop van je leven. Maar de onbevangenheid, het niet-weten, is ook weer te leren.

In deze editie van Happinez vertelt onze huis-filosoof Anne Wesseling je hoe je uit de ‘slaapstand’ komt, daagt organisatie-psycholoog Adam Grant je uit je vaste overtuigingen onder de loep te nemen en leert schrijfcoach Wies Enthoven je hoe je schrijvend orde in de chaos brengt. Kortom: na het lezen van deze Happinez zul je het leven weer met een frisse blik tegemoet kunnen treden.⁠

Verder in dit nummer: ⁠

Zelfhypnose – contact maken met je onderbewuste⁠

Zelfhypnose is een staat van ontspannen concentratie die een ruimere blik op jezelf kan geven.

Het achtvoudige pad van Pantanjali⁠

Het achtvoudige pad van Pantanjali is de basis van yoga, en van boeddhistische meditatie. Johan Noorloos, oprichter van de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam, legt ze uit.

Marma massage – help jezelf herstellen⁠

Masseren met een zachte of juist stevigere aanraking werkt stimulerend, helend en harmoniserend.

Deathfluencer Susanne Duijvestein – de uitvaart als portret⁠

Betekenisvolle rouwrituelen.

Zelfonderzoek met magische truffels⁠

Microdosing, ofwel een minimale dosis psychedelica, zou kunnen helpen bij het dagelijks functioneren. Sacha Wamsteker doet veldonderzoek.

Drie vrouwen die een nieuwe start maakten⁠

Drie vrouwen vertellen over het moment dat ze zich dat realiseerden en hoe ze – soms met vallen en opstaan – een nieuwe start maakten waardoor ze nu gelukkig in het leven staan.

Heerlijke recepten met paddenstoelen⁠

Ja, ze zijn lekker, de vertrouwde champignons, shii takes en oesterzwammen, maar er zijn zoveel meer paddenstoelen die je kunt eten.

En nog veel meer.⁠

Happinez ‘Opnieuw beginnen’ is vanaf 1 septemberverkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen in onze webshop zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Speciaal voor jou: telefoon-achtergrondjes voor de herfst
Speciaal voor jou: telefoon-achtergrondjes voor de herfst