Happinez ‘Hartstocht’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Hartstocht’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Hartstocht’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Hartstocht’ ligt nu in de winkel

Het nieuwe Happinez nummer, met als thema ‘Hartstocht’ is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop.

Hartstocht is verbonden met het element vuur. Het is een brandend verlangen dat kan smeulen, oplaaien en zich — wanneer het eenmaal brandt — door niets of niemand laat tegenhouden. In dit nummer vind je acht manieren om jouw innerlijk vuur op te stoken.

Hartstocht is ook vurige passie: voor het leven, de dingen die je blij maken en de wereld om je heen. Laat je bij het vinden van jouw passie inspireren door diverse experts en ervaringsdeskundigen die ongetemd en buiten hun comfortzone durven leven. Of deel jouw brandende hartstocht eens met een ander — misschien wel in de slaapkamer. Door de Dosha-test te doen ontdek je wat de Ayurveda je kan leren over jouw meest intieme behoeften.

Vraag je tijdens het lezen van dit nummer eens af: waar gaat mijn innerlijk vuur van branden?

Verder in dit nummer:

50 verrassende vragen voor een mooi gesprek

In vroeger tijden werd vuur gezien als een mystieke verschijning uit een andere wereld: de verbinding tussen hemel en aarde. Via rook reisden de geschenken naar verblijfplaatsen van de goden. Ook nu kun je iets van dat mystieke ervaren, als je rond het kampvuur een goed gesprek voert met elkaar. Met deze vijftig vragen kun je samen de diepte in.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

Zinderende zomerhoroscoop

De planeten Venus, Pluto, Mars en planetoïde Juno* werken in juli en augustus samen om jou een zinderende zomer te bezorgen. Dit viertal vormt tussen 29 juli en 23 augustus een trapezium: een uitzonderlijke stand die kan zorgen voor intense hartstochten en romantische reünies. Wat brengt het jou?

Levenslessen van de wijze bij

Je kunt de bij zien als insect of bestuiver, maar als je je een beetje in de bij verdiept, kun je haar ook zien als een intelligent wezen dat in nauw contact staat met de kosmos. Niet voor niets kenden oude culturen haar een heilige status toe.

Hoe kun je je relatie verdiepen?

In deze tijd van transformaties, ontstaan er ook nieuwe relatievormen. Op zoek naar meer zingeving, gaan mensen relaties aan met – naast liefde beleven – nóg een gezamenlijk doel: groei. De relatie als gezamenlijke reis naar ontwikkeling. Journalist Yvette Bax gaat zo’n ‘concious relationship’ aan en vertelt hoe dat is.

En nog veel meer.

Happinez ‘Hartstocht’ is vanaf 5 juli 2022 verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook zonder verzendkosten bestellen in de Happinez webshop. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Planeet van hartstocht en strijdlust: wat zegt Mars in jouw horoscoop?
Planeet van hartstocht en strijdlust: wat zegt Mars in jouw horoscoop?