Planeet van hartstocht en strijdlust: wat zegt Mars in jouw horoscoop?

Planeet van hartstocht en strijdlust: wat zegt Mars in jouw horoscoop? Planeet van hartstocht en strijdlust: wat zegt Mars in jouw horoscoop? Planeet van hartstocht en strijdlust: wat zegt Mars in jouw horoscoop?

In je horoscoop staan alle planeten in verhouding tot een teken. Het teken waarin de zon staat is je sterrenbeeld. Alle planeten hebben hun eigen karaktereigenschappen. Zo staat Mercurius voor verstand en denken, Neptunus voor spiritualiteit en Mars voor passie, energie en daadkracht. Over die laatste planeet gaat het hier.

Mars is een fascinerende planeet omdat die vertelt waar jouw stootkracht en levensenergie zich bevinden. Ontdek de invloed van Mars op jou.

Geen idee in welk teken Mars staat? Bereken dat hier.

Mars in Ram: explosie

Mensen met Mars in Ram kunnen explosief reageren, zijn rusteloos en bezitten over een ontembare levenskracht. Deze mensen geven nooit op en móeten hun activiteit kwijt in sport en fysiek spel.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Mars in Stier: ambitie

Schot in de roos; iemand met Mars in Stier schiet raak. Ze gaan recht op hun doel af, niks houdt ze tegen om hun levensmissies te bereiken. Sta ze niet in de weg, want dan worden ze woest.

Mars in Tweelingen: humor

Iemand met Mars in Tweelingen is geboren voor komedie en theater. Het zijn mensen met een scherpe tong en een even zo scherp verstand en gevoel voor humor. Ze zijn alert, ad rem en aanwezig.

Mars in Kreeft: emotie

De vurige kracht van Mars geeft de zachte, emotionele Kreeften-energie een heftige optater. Deze mensen willen heel graag vooruit, maar houden zichzelf daarin soms tegen.

Mars in Leeuw: hartstocht

Mars in Leeuw zorgt voor leiders pur sang. Hun levensenergie en hartstocht zijn een onuitputtelijke bron. Dit type is niet te stoppen.

Mars in Maagd: intellect

Een intellectueel op de voorgrond; dat is iemand met Mars in Maagd. Deze mensen hebben een analytisch oog en geen rem om dat wat ze zien helder en direct te verwoorden.


Mars in Weegschaal: vrede

Mediators, bemiddelaars, vredestichters, liefdadigen; mensen met Mars in Weegschaal zetten de immens diplomatieke Weegschaal-energie op fascinerende wijze kracht bij.

Mars in Schorpioen: daadkracht

Sta dit type niet in de weg, want hij loopt faliekant over je heen. Daadkracht en moed zijn bij deze mensen sterk ontwikkeld, net als de seksuele energie die om ze heen hangt.

Mars in Boogschutter: inspiratie

Publieke sprekers over de zin van het leven, spiritualiteit en geloof; dat zijn deze mensen. Praten en inspireren is wat ze als geen ander kunnen. Ze bewandelen zonder schroom hun eigen weg.

Mars in Steenbok: doelgerichtheid

Mars in Steenbok heeft één doel: binnen onafzienbare tijd naar de top! Mensen daarbij voor het hoofd stoten vindt dit type niet echt een probleem. Geen tijd te verliezen.

Mars in Waterman: onderscheidingsvermogen

Meesters in hun vakgebied zijn mensen met Mars in Waterman. Deze types werken hard en onderscheiden zich moeiteloos in wat ze doen.

Mars in Vissen: onbegrip

Mars in Vissen kan voor wat instabiliteit in je horoscoop zorgen. Dit type uit krachtig wat hij vindt en voelt, maar voelt zich vaak onbegrepen, terwijl hij meer beweegt dan hij doorheeft.

Meer weten?

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over de planeten?

Ontdek welke planeet bij jouw sterrenbeeld hoort.

Volgend artikel
Maak je een grote verandering door? Misschien doorkruist Uranus je pad 
Maak je een grote verandering door? Misschien doorkruist Uranus je pad