Happinez ‘Kom in je kracht’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Kom in je kracht’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Kom in je kracht’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Kom in je kracht’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer is nu verkrijgbaar in de winkel en in onze webshop. Dit nummer staat volledig in het teken van kracht. Enerzijds de kracht die voelbaar is om je heen – denk aan de bulderende wind en de power van planten, en anderzijds jouw innerlijke kracht.

Innerlijke kracht is het vuur dat je beweegt: je passie, lef en woede. Susan Smit leert je hoe je dat vuur op een gezonde manier kunt gebruiken om de wereld om je heen in beweging te brengen. Aan de andere kant nodigt journaliste Anne Wesseling je uit om de zachtere kant van je innerlijke kracht te koesteren: door te oefenen met creativiteit, aandacht en kwetsbaarheid, kun je je leven meer glans en lichtheid geven.

Een ander pleidooi voor de ‘kracht van zacht’ vind je terug in de Chinese filosofie Wu Wei, een levensfilosofie die draait om niet doen en afstand nemen. Want, hoewel gas geven sterk voelt, is het jouw remkracht die je energie geeft.

Verder in dit nummer: 

Hoe voer je een goed gesprek?

Ontdek de kracht van de juiste vragen.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

Zo teken je een geboortemandala

Theatermaker Julika Marijn legt uit hoe je zelf een geboortemandala tekent – een creatief, mindful proces, vol symboliek en numerologie.

Spirituele krachtpatsers

Je kunt ondersteuning krijgen – van een amulet dat je bij je draagt, een krachtsteen, of een engel die je om hulp hebt gevraagd.

Wezenlijke antwoorden van filosoof Elke Wiss

Verwondering levert de mooiste vragen en daarmee inzichten op, ontdekte filosoof Elke Wiss.

Happinez ‘Het geheim van helen’ is vanaf 13 april verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen in onze webshop zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
De kracht van kwetsbaarheid
De kracht van kwetsbaarheid