Happinez ‘Eenvoud’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Eenvoud’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Eenvoud’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Eenvoud’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer ‘Eenvoud’ is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop. Dit nummer staat helemaal in het thema van ‘de schoonheid van eenvoud’.

Eenvoudig leven: het is voor veel mensen een streven. Eenvoud is puur, heerlijk en sereen. Toch lukt het ons slecht om te kiezen voor eenvoud in een wereld die zó snel gaat, en streeft naar steeds meer, nieuwer en nog spectaculairder. In deze Happinez lees je meer over de schoonheid die zich om je heen ontvouwt zodra je eenvoud in je leven toelaat. 

Verder in dit nummer:

31 kleine oefeningen in mindulness

Hoe is het om jezelf een maand lang elke dag een moment van verstilling te gunnen? Aan de hand van deze kleine oefeningen in mindfulness kun je kijken wat voor jou het effect is van elke dag iets doen met bewuste aandacht.

Thee met aandacht

De kunst van een theepot maken. Kunstenares Haruka Matsuo zet de Japanse theetraditie voort in haar Nederlandse atelier met groene-thee-ceremonies. ‘Op de weg van de thee vind je de weg naar jezelf; dat proces duurt je hele leven’.

De spirituele kracht van paddenstoelen

Je ziet ze overal, niet alleen om te eten, maar ook als decoratief object, omdat de vorm zo veelzeggend is en de symboliek tot de verbeelding spreekt. Zeven onvermoede kanten van de paddenstoel.

Zo vind je troost in zelfvergeving

Een inspirerend artikel over de kracht van zelfvergeving met praktische oefeningen.

Qi Gong: bewegen om te kalmeren

Bewegingsleer Qi Gong werd ooit ontwikkeld als onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Het zijn zachte, langzame en vloeiende oefeningen die je altijd en overal kunt doen.

Happinez ‘Eenvoud’ is vanaf 19 oktober 2022 verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook zonder verzendkosten bestellen in de Happinez webshopNooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
In 8 stappen naar een simpeler leven
In 8 stappen naar een simpeler leven