Happinez ‘Het geheim van helen’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Het geheim van helen’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Het geheim van helen’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Het geheim van helen’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer, met als thema ‘Het geheim van helen’, is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop.

Jezelf helen is een intiem proces dat een zekere kwetsbaarheid van je vraagt. Dit nummer moedigt je aan om de ruimte, rust en tijd te creëren voor selfcare. Of dat nou is door naar een healer te gaan (wat doet een healer eigenlijk precies? Susan Smit zocht het uit), de natuur in te gaan om te wandelen of je te verbinden met de boom die bij je past.

In deze editie leer je contact maken met je innerlijke heks en hoe je zachte helers in kunt zetten om het oude los te laten en ruimte te maken voor nieuwe energie. Om als een feniks uit je as te herrijzen en te beseffen: ik ben precies waar ik hoor te zijn.

Verder in dit nummer:

De kracht van mudra’s en mantra’s

Samen vormen ze een krachtig middel om je lichaam te helen.

Loslaten & opladen, 8 praktische tips

Er zijn tal van zachte helers die je kunt inzetten om los te laten wat zwaar en belemmerend voelt en zo ruimte te maken voor nieuwe energie.

Drie waardevolle inzichten van psycholoog Nicole LePera

Bij het verwerken van eigen jeugdtrauma’s ontdekte Nicole LePera dat er meer werk te doen was dan een traditionele behandelmethode.

Helende maaltijden

Als je weet dat een maaltijd behalve lekker, ook gezond is voor lichaam en geest, smaakt alles dubbel zo goed.

Zo kus je je creativiteit wakker

Dankzij de lessen van kunstenaar en auteur Flora Bowley kun je je weer vrij voelen en creativiteit onbelemmerd laten stromen.

Kalm en vredig door restorative yoga

Je lichaam ontspannen, je aandacht naar binnen richten en tot in het diepst van je wezen voelen dat alles goed is zoals het is. Dat is wat Restorative Yoga voor je kan doen.

6 rituelen voor een deep clean

Je kunt je buitenkant reinigen met water, stoom of scrub, maar je kunt je ook innerlijk helderheid scheppen met water of rook.

Happinez ‘Het geheim van helen’ is vanaf 19 januari verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook online bestellen in onze webshop zonder verzendkosten. Nooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
De kunst van koffie zetten: zo wordt het een liefdevol ritueel
De kunst van koffie zetten: zo wordt het een liefdevol ritueel