Happinez ‘Begin opnieuw’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Begin opnieuw’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Begin opnieuw’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Begin opnieuw’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer ‘Begin opnieuw’ is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop. Dit nummer staat helemaal in het thema van ‘opnieuw beginnen’.

Opnieuw beginnen is geen teken van zwakte, maar van kracht. De kracht om helemaal terug te keren naar de kern, om dan vol nieuwe energie als een feniks uit je as te herrijzen. In dit nummer vind je zes rituelen die kunnen helpen om het oude achter je te laten en een nieuwe start te maken, en daarin veerkrachtig te blijven – ook als het een keertje niet lukt. 

Twijfel je of het (spirituele) levenspad dat je volgt wel het juiste is? Sta jezelf dan toe om een nieuwe weg in te slaan: je kunt altijd opnieuw beginnen. Door de kaarten opnieuw te schudden, kun je een heel nieuwe kant van jezelf leren kennen. Of merken dat je innerlijke kompas je juist weer precies terugbracht waar je al was – maar dit keer zonder twijfels.


Verder in dit nummer:

Familiekarma – het pad naar heel worden

Soms gaat het trauma dat je meedraagt verder terug dan je eigen leven. De onverwerkte pijn kan dan zijn ontstaan bij je voorouders, of bij de groep met wie je je verwant voelt. Susan Smit vraagt zich af: hoe werkt het en hoe kun je het helen?

De lessen van de feniks

Als een feniks uit de as herrijzen. De uitdrukking spreekt tot de verbeelding, maar waar komt die vandaan? Het verhaal van de feniks begint in het oude Egypte en werd in de eeuwen daarna aangepast aan de tijd. Voor ons is het een symbool van veerkracht, hoop en transformatie.

Vier portretten: zij begonnen opnieuw

Terugkeren naar waar het allemaal begon. Naar de tijd waarin je zorgeloos en puur was, blij en onbevangen. Hella, Mukakalisa en Henriëlle deden dat, en het bracht ze dichter bij hun kern. Pas nu zijn ze eindelijk thuis, de cirkel is rond.

Dichter bij de essentie met Reiki

Reiki is een methode van handoplegging die zowel fysiek als mentaal effect kan hebben. Zo leer je jezelf beter kennen en voel je meer harmonie, en dat helpt je ontspannen om te gaan met de vele prikkels en hoge eisen van het leven.

Auteur Daniel H. Pink: ‘Spijt heeft wél zin’ 

Bijna iedereen kent het gevoel van spijt, een terugblik op een situatie die je nu anders zou aanpakken. Maar helaas: gedane zaken nemen geen keer. Anders dan je wentelen in dit vervelende gevoel, kun je het ook aangrijpen om het in de toekomst anders te doen. Volgens de Amerikaanse auteur Daniel H. Pink kan spijt, als je het serieus neemt, zelfs positief zijn.

Indisch koken – maar dan groen

Boekoe Kita was het eerste moderne kookboek over de Indische keuken met verhalen van families met Indische roots. De negentig authentieke recepten, vaak al vele generaties oud, zijn in de loop der jaren door kinderen en kleinkinderen steeds iets aangepast aan de tijd. Nu is het moment aangebroken voor ‘Boekoe Kita Green’: heerlijk, eenvoudig én vegetarisch.

Op de cover staat een libel, het symbool voor transformatie

Happinez ‘Begin opnieuw’ is vanaf 31 augustus 2022 verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook zonder verzendkosten bestellen in de Happinez webshopNooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
DIY: zo maak je zelf een beschermende dromenvanger
DIY: zo maak je zelf een beschermende dromenvanger